16 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 64 share-uri

Probabil este o scrisoare pe care orice femeie aflata intr-oa stfel de situatie ar vrea sa o primeasca la momentul potrivit.

Trebuie sa fii mahnita in timp ce citesti asta. Cu siguranta te gandesti ca vreau sa te invat cum sa te porti cu noul tau iubit. Poate ai impresia ca am sa stabilesc anumite legi cu privire la modul de a-mi trata copiii.

Dar aceasta scrisoare nu va fi deloc asa.


Foto: Femeie eleganta, Shutterstock

As vrea sa iti urez "bun venit".

Bine ai venit in aceasta familie moderna, dinamica si unica. Bine ai venit in lumea noastra in care imbinam perfect viata si aceasta relatie. Da, am spus relatie, insa nu ma refer la o relatie obisnuita.

Copiii nostri ne mentin intr-o relatie asemanatoare cu cea pe care o ai cu un sef de-al tau. Daca succesul este scopul, fie ca vorbim despre viata profesionala sau cea personala, ceea ce este mai important este relatia dintre cei care se lupta pentru acest obiectiv. Nu o sa umplu aceasta scrisoare cu sfaturi care nu ma privesc in care sa iti explic cum sa te porti cu barbatul pe care il cunosc de 20 de ani. Nu o sa iti spun nimic personal despre el; tot ceea ce vrea sa iti impartaseasca va priveste doar pe voi doi. Nu o sa iti spun de ce lucrurile nu au functionat intre noi. Tot ceea ce am sa spun despre acest subiect, este ceea ce spun tuturor:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Este un barbat extraordinar, dar nu pentru mine, ci pentru altcineva.

Asta ar putea sa sune ciudat, dar ma bucur ca esti aici. Fiii mei vor avea ocazia sa vada o parte a tatalui lor pe care nici nu stiau ca au pierdut-o. Vor asista la fericirea ce izvoraste din emotia, bucuria si misterul ce vin odata cu o noua relatie. Isi vor vedea tatal cum radiaza de fericire si cum i se citesc sperantele in ochi. Il vor auzi razand (prea mult si prea tare) si vorbind cu un nou farmec in glas. Si pentru ca il admira si il iubesc, toate aceste lucruri ii vor face fericiti si pe ei.

Vreau sa stii ca este foarte important sa fii tu insati in preajma noastra. Te rog sa nu te simti niciodata amenintata, intimidata sau ca ai fi in plus atunci cand esti cu noi. La fel ca si tine, si noi incercam sa ne acomodam cu prezenta ta in viata noastra. Avem incredere ca daca esti suficient de buna pentru el, esti cu siguranta suficient de buna si pentru noi. Ne asteptam sa iti vedem defectele, ciudateniile si unicitatea care s-ar putea sa ne determine sa ne frangem mainile uneori.

Si nu vrem sa schimbi nimic din toate astea.


Foto homepage: Poza vintage, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri