16 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 64 share-uri

Probabil este o scrisoare pe care orice femeie aflata intr-oa stfel de situatie ar vrea sa o primeasca la momentul potrivit.

Sa nu crezi niciodata ca nu ai sa poti sa vorbesti cu mine, cu noul meu sot, sau cu baietii. Spune tot ceea ce iti trece prin cap, sau nu spune nimic. Orice ar fi, nu uita sa fii tu.

O sa ne vezi destul de des, atat pe copii, dar si pe mine alaturi de sotul meu. Te vei surprinde alaturi de noi la concerte, piese de teatru, jocuri, gale de absolvire si multe alte evenimente. Poate o sa ti se para ciudat la inceput, dar sper ca asta se va schimba rapid. Chiar daca copiii nostri stiu ca eu si tatal lor am divortat, ei trebuie sa stie ca suntem uniti in ceea ce ii priveste pe ei si sa fie constienti de suportul pe care o sa i-l oferim mereu, iar aceasta este una dintre multele modalitati prin care vom fi mereu alaturi de ei.

Vreau sa ii vad pe fiii nostri uitandu-se la noi, si sa citeasca mandria din ochii nostri atunci cand ii privim. Multi dintre prietenii mei m-au intrebat daca ma simt ciudat atunci cand stau langa tatal lor si langa tatal lor vitreg in acelasi tinmp. Am facut lucruri mult mai ciudate ca sa imi incurajez baietii, sa ii educ si sa ii ajut sa se dezvolte asa cum trebuie. Am sa te rog sa ni te alaturi (atunci cand o sa fii pregatita) si sa fii parte din acest front unit ce ii va sustine neconditionat.

Te vei surprinde luand parte la conversatii intre mine si el. Te rog sa intelegi ca trebuie sa comunicam pentru a putea reusi sa conducem aceasta "afacere" si sa crestem niste oameni minunati. Uneori va trebui sa facem asta foarte des. Alaturi de increderea pe care am mentionat-o mai devreme, de asemenea voi avea incredere ca vei stii cand este cazul sa intervii in discutie. In cazul in care ai sa te simti vreodata inconfortabil sau nesemnificativa in asemenea situatii, as vrea sa privesti imaginea de ansamblu si sa retii ca noi nu vom avea ce sa vorbim in afara subiectelor ce ii privesc pe fiii nostri.

El nu ma va suna niciodata sa imi ceara sfaturi cu privire la moda (ceea ce este foarte bine pentru ca nu am nici cea mai mica idee).

El nu ma va suna sa vorbim despre o emisiune TV care ii place.

El nu ma va suna sa se planga de ziua pe care a avut-o la birou.

Foto int: Scrisoare, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri