27 Ianuarie 2015 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Ai trait momente cand te-ai simtit neinteleasa, sau ca ceea ce se petrecea in jurul tau era poate mult, mult prea coplesitor? Sufletele Super Sensibile asemenea tie reprezinta cel putin 20% din populatie, dupa cum a aratat cercetatoarea Elaine Aron.


4. Cauta apa

Apa este magica. Romantismul este asociat foarte tare cu apa si tocmai pentru ca aceasta conexiune o resimt foarte puternic, persoanele foarte, foarte sensibile. Admira marea, lacul, raul, ploaia! Fa un dus sau o baie linistitoare. Lasa apa sa te rvigoreze si sa te calmeze. Invata sa recunosti care este energia ta si sa te detasezi de energia negativa din jur.


Foto: Shutterstock.com; apa, meditatie

5. Inconjoara-te de oameni care iti inteleg firea si fata de care ai o conexiune naturala (ce se produce fara efort)

Nevoia noastra de a fi impreuna este una esentiala a naturii umane! Fa-ti prieteni frumosi, intelegatori. Cei care te iubesc pentru sensibilitatea ta si nu te judeca. Cauta-i pe oamenii care impartasesc aceeasi poeticitate in a vedea lumea din jur.

6. Cand ai nevoie sa te retragi, Fa-o!

Gaseste-ti momente valoroase de liniste care sa te ajute sa te pui mult mai usor in contact cu sensibilitatea ta, cu Fiinta ta! Accepta-ti emotiile si astfel vei reusi sa depasesti orice moment, oricat de greu ar parea fi. Mereu si meru vor aparea experiente noi pe care le vei explora, ca si pana acum, cu multa incredre si fara frica de suferinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli


Ai incredere ca tu ii poti ajuta pe ceilalti oameni sa vada lumea in culori cu mult mai vii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri