Sa fii imaginea TinaR inseamna sa iesi din anonimat si sa cunosti o lume la care doar visai.

Celebritate, stralucire, culoare! TinaR lanseaza editia a doua a concursului „Fii vedeta TinaR!”. Sa fii imaginea TinaR inseamna sa iesi din anonimat si sa cunosti o lume la care doar visai. Sa porti hainele unor creatori celebri, sa fii rasfatata de make-up artisti si hair stilisti, sa pozezi in reviste si sa fii o vedeta. Si sa nu mai vorbim de toate cadourile pe care le vei primi.

In urma cu un an, TinaR, brand romanesc cu o existenta de peste 13 ani pe piata de fashion din Romania, a lansat o campanie online pe site-ul www.vdttinar.ro, prin care cauta imaginea anului 2008 in randul clientelor sale. Campania a avut un succes rasunator: s-au inscris peste 2500 de concurente, s-au urcat peste 14000 de fotografii, s-au scris peste 20000 de comentarii. Daniela Staicu, marea finalista, s-a bucurat de un an minunat: a fost rasfatata echipei TinaR, a pozat, a invatat totul despre moda si stil si s-a bucurat de statutul sau de vedeta.

Anul acesta am revenit in forta cu a doua editie “Fii vedeta TinaR! 2009”: o mai buna prezentare a concurentelor, o mai mare interactiune a utilizatorilor, o mai mare importanta a voturilor acumulate in timpul concursului.

Nu cautam prototipuri de frumusete. Te vrem pe tine, naturala, frumoasa si increzatoare. Vrem sa surpindem in tine spiritul colectiilor TinaR: Young, Fresh, Special! Asa ca nu mai sta pe ganduri. Inscrie-te in perioada 15 Decembrie 2008 – 15 Ianuarie 2009 pe site-ul www.vdttinar.ro, incarca cele mai reprezentative fotografii ale tale, exprima-ti personalitatea raspunzand intrebarilor noastre si ai mari sanse sa ajungi in finala.

Si nu uita! Cheama-ti prietenii sa te voteze pentru ca voturile acordate de utilizatori vor avea o pondere de 60% in alegerea noii imagini TinaR.

Intotdeauna ti-ai dorit o sansa de a fi remarcata. Acum profita de ea!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri