'Cum aleg sa fiu? Este singura intrebare care conteaza si de aceea sufletul tau se foloseste de aceasta viata. El ia o hotarire in fiecare moment. Viata nu e un proces de descoperire; este un proces de creatie.' – Neale Donald Walsch

Intr-un moment foarte dificil din viata sa, cand totul parea ca se degradeaza si ca nimic nu se intoarce la locul sau, Neale Donald Walsch a inceput sa scrie o scrisoare. O scrisoare lui Dumnezeu, in care ii spunea cat de nedreptatit se simte de situatia vietii sale. Dumnezeu a inceput in acel moment sa ii vorbeasca. De fapt, sa ne vorbeasca… prin scrisul lui “Neale Donald Walsch”.

Conversatii cu Dumnezeu este un best-seller international si a schimbat mii de vieti. Din audio-bookul acestei carti am extras cele 3 legi ale existentei.

Conversatii cu Dumnezeu: Cele 3 legi ale EXISTENTEI

Grafica: Shutterstock.com; Om, Dumnezeu, Univers

Imagine homepage: Shutterstock.com; portrett simbolic

Prima lege a EXISTENTEI

Poti sa fii ceea ce iti doresti si poti avea orice iti imaginezi. Tu esti creatorul realitatii tale si poti crea o realitate in concordanta cu ceea ce esti cu adevarat. Ai incredere in tine si in Dumnezeu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

A doua lege A EXISTENTEI

Atragi acel lucru de care iti este frica. Experimentezi acel lucru de care iti este frica. Emotia este energie in miscare. Cand pui energie in ceva, creezi un fapt. Daca pui destula energie, creezi materie. Aceasta lege este alchimia Universului, secretul tuturor formelor de viata pe care toti marii maestri au inteles-o. Gandul este energie pura. Orice gand pe care il ai, l-ai avut si il vei avea are puterea de a crea. Energia gandului tau nu moare niciodata. Iti paraseste fiinta, ajunge in Univers si pentru totdeauna se extinde. Un gand este vesnic.

Nu exista coincidente in Univers, doar un grandios design. Toate gandurile se intersecteaza, intalnesc alte ganduri, pot forma gramajoare – un incredibil cluster de energie, formand un pattern mereu aflat in schimbare, de o nemaipomenita complexitate. O anume energie atrage o energie asemanatoare, formand gramezi de energie de acelasi fel. Cand destule forme de energie de acelasi fel se intersecteaza si formeaza gramajoare, raman impreuna si astfel se formeaza materia. Odata ce energia devine materie, ramane materie pentru o perioada indelungata, daca constructia sa nu este intrerupta de un cluster de energie opusa…

Asa se pot apropia mai multi oameni cu o perspectiva benefica asupra lumii, pentru a o schimba.

A treia lege A EXISTENTEI

Dragostea este tot ceea ce este, ce a fost si ce va fi. Cand te muti in absolut, te muti in dragoste. Iar Frica este opusul dragostei. Gandurile venite din frica vor produce un anume tip de manifestari, iar gandurile cu radacina in iubire, vor produce alte manifestari. Maestrii care au existat pe Planeta au descoperit secretul lumii relative. Maestrii sunt aceia care au ales doar IUBIREA!

Pueti viziona si filmul artistic care a fost realizat dupa cartea lui Neale Donald Walsch - Conversatii cu Dumnezeu:

Conversatii cu DUMNEZEU from Paulica Fara Frica on Vimeo.

Iti recomandam si:

Scrisoare deschisa catre mine insami: 10 lucruri importante. Sa nu le uiti, te rog, in vremurile grele!

DOVEZI STIINTIFICE: Vindecarea sta in gandurile noastre subconstiente!

(FILM) Razboinicul Pasnic iti schimba viata. Nu trebuie sa mai petreci nicio secunda fara sa il vezi!



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri