15 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Mult timp, imi era atat de teama sa ma vad in fotografii, aveam o perceptie extrem de distorsionata cu privire la exteriorul meu si de multe ori m-am simtit trista si dezamagita… Si nu as mai vrea sa vad nicio femeie care sufera din cauza aspectului fizic. Este nedrept.

8. Hainele sunt o poveste despre noi si un mod de a ne bucura de viata si de trupurile noastre

Stilul vestimentar este de fapt o poveste despre noi insine, despre lumea noastra interioara, despre emotiile noastre. Am vazut persoane imbracate in haine interesante, cumparate poate de la second-hand, care aratau exceptional si persoane imbracate scump, “dupa ultima moda” care aratu precum niste manechine de plastic… pentru ca acele haine nu transmiteau nimic altceva decat dorinta de a iesi in evidenta si a epata.

Pentru mine, hainele sunt si un mod prin care ma bucur de fiecare zi. Inifinitatea de posibilitati si de culori prin care pot fi purtate hainele vorbeste de fapt despre infinitatea de posibilitati si oportunitati care pot aparea in jur. Daca stim acest lucru, putem de multe ori sa ne influentam starea de bine, purtand anumite culori si stiluri care ne fac sa ne simtim super, ni se potrivesc si scot in evidenta frumusetea trupului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

9. Mediul inconjurator ne influenteaza aspectul fizic

Ati observant si voi ca in locuri frumoase ne simtim si noi mai frumosi? Cred ca este de fapt vorba despre o comunicare neconstientizata intre universul exterior si cel interior.

In Bucuresti de exemplu, arhitectura gri, predominanta a orasului si agitatia, nu ne sunt de multe ori de ajutor in aceasta privinta, dar te poti bucura si de multe locuri foarte frumoase si speciale aici.

Cand mi-am dat seama de acest lucru, am inceput sa frecventez localuri cu un design interior interesant, stradute magice, am inceput sa observ stilurile arhitecturale brancoveneasc si modernist pe care le poti intalni in centru.

Totusi, cea mai intensa senzatie pe care o am in legatura cu liantul ce se produce intre frumusetea spiritului si a corpului si spatiul ambient, o simt in Florenta (poate cel mai frumos oras al Europei).

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Asa incat, poate fi si acesta un secret. Sa mergem in locuri magnifice, ca sa ne simtim si sa fim magnifice! :)

 

10. Si nu in ultimul rand, SPORTUL si Dansul sunt o sarbatoare pentru corpurile noastre!

Stiu ca traim vieti extrem de alerte, cu atat de multe provocari intr-o singura zi, dar asta nu ar trebui sa ne opreasca sa oferim corpurilor, intregilor noastre fiinite, bucuria de a se simti, din cand in cand bine: sportul, dansul, plimbarile, jocul cu cei mici, mersul pe jos intre statiile de autobuz, urcatul treptelor, mersul la patinoar sau la piscina, 10-20 de abdomene intr-o zi, etc. Toate acestea sunt realmente o sarbatoare in tot corpul. Eu simt ca toate celulele mele ar da un party de fericire cand am timp sa dansez sau sa merg la o sala de sport. :)
 

“Traim intr-o tara cu mari sportivi, din pacate, nu prea avem cultura sportului la nivel general”, spunea o prietena, mi-a placut mult si ii dau dreptate!

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Simtiti-va frumoase si bucurati-va de viata!

Julia S.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri