De ce este musai sa ai sarbatori reusite precum ale celorlalti? Nu, chiar nu este musai. E mult mai simplu sa-ti amarasti singur viata. Asa ca iti propui ca anul acesta sarbatorile tale sa fie nefericite. In cazul in care vrei cu orice pret sa ai parte de cele mai urate sarbatori din viata ta si nu stii exact cum sa o faci, avem pentru tine in stoc mai multe propuneri:

Nimeni nu ti-a spus ca prezenta ta este obligatorie la petrecerile de Craciun la care ai fost invitata, asa ca nici nu trebuie sa te duci. Nu esti nevoita sa fii frumoasa si privirile din jur sa-ti confirme un lucru de care erai deja sigura. Ultimul lucru din lumea asta pe care ti l-ai dori sa-l faci este sa starnesti invidii carora nu ai stii cum sa le faci fata. Una peste alta, ai capata prea multa incredere in tine. Si ca tot ce-i mult... nu iti poate face bine deloc.

Mai bine stai acasa, singura, in fata televizorului, si in loc sa porti o inedita tinuta de seara, imbraca-te in cea mai frumoasa rochie de lacrimi. Inconjoara-te de cei mai greoi nori de suferinta. Femeile sunt frumoase mai ales atunci cand sufera. Ai timp berechet sa te gandesti la ceea ce nu a fost sa fie si sa te convingi ca filmul bate viata. Cruda, rea, ceea ce traiesti tu este realitate. Asta este realitatea... Si este mult mai comod sa traiesti fericirea altora, decat sa o traiesti pe cea proprie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Nu te duce la biserica, caci ai devenii si mai nelinistita decat erai inainte. Din moment ce nu ai aflat linistea in interiorul tau, in acest loc sfant nu ai nici cele mai mici sanse. Nimeni, nici macar Dumnezeu nu o sa te ajute sa scapi de zbucium, nedreptate si neimplinire.

Nu te gandi ca cineva se roaga pentru fericirea ta deoarece nimeni nu o va face. Tu nu o faci pentru ceilalti. Oricare dintre toti ceilalti... de ce ar face-o pentru tine?

De ce sa speri intr-o viata mai frumoasa? De ce ti-ai mai dori ceva? De ce sa crezi in visurile tale? De ce sa crezi ca poti schimba ceva in destinul tau? Daca jobul te-a schimbat pe tine, ce te face sa crezi ca tu il poti schimba la randul tau? De ce sa imparti in stanga si in dreapta cadouri pentru cei pe care-i iubesti, spunandu-le ceea ce probabil ca stiau deja?

Nu trebuie asadar sa le reamintesti celor dragi ca ii iubesti. Iubirea nu are nevoie de confirmare, de cadouri materiale lipsite de importanta. Este importanta, insa ea nu este rostul vietii si al tuturor lucrurilor de pe pamant. Mai bine amana pentru anul viitor, cand se va fi incheiat criza financiara si sentimentala.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Nu este adevarat ca daca intelegi spiritul sarbatorilor, iar sufletul tau vibreaza de maretia trairilor si de faptul ca simturile iti sunt vii si libere, ajungi sa te cunosti mai bine. Daca ar fi asa, cum se face ca de multe ori ajungi tot in punctul din care ai plecat?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri