S-a facut public clasamentul celor mai invidiate vedete feminine din showbizul autohton, tinand cont de expunerea acestora in 2008 in presa, de conturile bancare si de valva creata de scandalurile in care au fost implicate.

Recent, stiumuzica.ro a facut public clasamentul celor mai invidiate vedete feminine din showbizul autohton, tinand cont de expunerea acestora in 2008 in presa, de conturile bancare si de valva creata de scandalurile in care au fost implicate.

Ocupanta locului trei este Andreea Banica Mitrea. Dupa o relatie de cincisprezece ani a reusit sa-i spuna "da" impresarului ei Lucian Mitrea, oficializand relatia pe 21 iunie. Desi gurile rele au spus ca acesta a inselat-o de mai multe ori, cantareata nu a tinut cont si, mai mult, ii va darui un copil. Dupa Giulia, ea este cea mai comentata vedeta in blogosfera romaneasca din ultimul an. Anul acesta viata personala a adus-o in prim plan, nu muzica, iar modul in care au evoluat lucrurile au trezit din amorteala barfitorii si tabloidele.

Pe pozitia a doua se claseaza sotia lui Stefan Banica Jr., Andreea Marin Banica. Ea a cochetat cu ideea de a se lansa in muzica, insa, pana la urma, s-a concentrat pe "cariera" de mamica. In mare, ea a ajuns sa fie in mijlocul unor scandaluri "gratie" ocupantei primei pozitii. Au avut grija sa-si spuna "de dulce" chiar si in posturile de peste an, s-a implicat in actiuni caritabile, insa acestea au fost mai tot timpul comparate cu cele de care s-a preocupat cealalta diva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Evident, pe primul loc este Mihaela Radulescu. A divortat si a luat viata rapid de la capat. A reusit performanta ca in fiecare saptamana sa apara cel putin o data in tabloide. A crescut iar la capitolul popularitate (inca o lovitura pentru Andreea Marin Banica) prin divortul neasteptat de Elan Schwarzenberg pentru mai tanarul Dani Otil si prin campania anti-fumat prin care a putut fi vazuta in afisele din oras in chilotei rosii si camasa sexy-descheiata, intrebandu-i pe fumatori daca fumatul e singura lor placere.

In 2007, Mihaela Radulescu si-a facut debutul in muzica, aparand pe albumul "Romantica", lansat de trupa Taxi. Dupa aceea, a continuat sa se implice constant in proiectul "Cutiuta muzicala", o serie albume cu piese pentru cei mici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri