Va rugam sa ne ajutati in organizarea unei campanii de popularizare a cazului Alexandrei. Poate printr-o minune vom reusi sa strangem banii necesari. Suntem disperati. As dona bucuros toate organele mele, chiar cu pretul vietii, daca s-ar putea face rost de banii necesari.

Numele meu e Alina UDRISTE si impreuna cu sotul meu Gabriel si cele 2 fetite Alexandra si Andreea formam pana anul trecut o familie fericita. Anul trecut un eveniment neplacut ne-a schimbat viata si ne-a adus in pragul disperarii. Fetita cea mare, Alexandra a fost diagnosticata cu o forma grava de cancer, boala care nu a avut nici un semn simptomatic si intr-o singura noapte a fost descoperita boala, operata si de atunci a inceput calvarul. Suntem disperati si apelam la ajutorul dvs. pentru a incerca sa iesim cumva din aceasta situatie.

Diagnostic aducator de moarte: cancer

Anul trecut, pe 27 noiembrie 2007, Alexandra a fost trimisa, in urma unui control medical, de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti unde a fost supusa unei interventii chirurgicale foarte dificile cu sanse foarte mici de reusita (imi amintesc ca mi-au dat 1% sansa deoarece diagnosticul cu care a intrat in operatie a fost altul "ruptura de vena hepatica cu hemoragie puternica"). Operatia a reusit doar ca intraoperator s-a constatat ca de fapt e un cancer (neuroblastom de suprarenala dreapta cu metastaze ganglionare si de perete abdominal) cu tumora gigantica, rupta si foarte greu de extirpat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Cum să alegi componente pentru baia ta

Dupa operatie, fetita a fost mutata in sectia de oncologie a aceluiasi spital si a urmat timp de 6 luni tratament citostatic. La 6 luni, la controlul de bilant, s-a constatat ca rinichiul drept, pe care chirurgul a incercat initial sa-l refaca si sa-l salveze nu mai era functional, era atrofiat si in plus cateva mici adenopatii ganglionare. A urmat o noua interventie chirurgicala in care i s-a scos rinichiul drept si un ganglion, constatandu-se ca acestea fusesera infiltrate tumoral. Apoi s-a continuat tratamentul cu citostatice. Dupa 1 an de tratament, la controalele ecografice se constata aparitia altor adenopatii ganglionare, iar dimensiunile acestor ganglioni cresteau vertiginos.

Am fost pusi in situatia sa constatam ca dupa 1 an de tratament nu reusisem absolut nimic, mai mult, am stat degeaba tot acest timp si am pierdut teren in lupta cu boala. Am fost apoi pusi in situatia sa decidem noi, pe propria raspundere, unde vom merge cu copilul in continuare. Am decis sa ramanem in continuare acolo doar ca am programat pe banii nostri o iesire in strainatate pentru o evaluare a cazului, propunere plan terapeutic si estimare costuri.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri