Raluca Dobrovolschi: "Este o putere in sine sa poti spune orice si sa poti fi oricine cu haina potrivita"

10 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 44 share-uri

Raluca Dobrovolschi este consultant de imagine si membru Association of Image Consultants International. Raluca concepe strategii stilistice pentru clienti diversi individuali si promoveaza educatia vestimentara la nivelul publicului larg. Te invitam sa descoperi in acest interviu un om frumos pasionat de frumosul pe care il putem exprima prin haine. Raluca a impartasit cititoarelor Garbo si cateva mici secrete si sfaturi vestimentare pentru petrecerea de Craciun si Revelion:

5. Care crezi ca sunt cele mai importante trei reguli pe care o femeie trebuie sa le respecte, pentru a avea o imagine impecabila? Dar un barbat?

As formula aici trei directii care, insusite si aplicate, vor transforma atat imaginea unei femei, cat si a unui barbat, intr-una fara cusur: tinutele pe dimensiunea propriului corp, evitarea improvizatiilor atunci cand nu stapanim subiectul si incaltaminte actuala si in buna conditie.

6. Pentru ca ne aflam in sezonul rece, care sunt cele trei piese de vestimentatie care nu trebuie sa ne lipseasca acum din garderoba?

Evident, avem nevoie de o haina de exterior, care sa ne protejeze de frig. O personalitate stilistica sportiva ar putea alege o jacheta matlasata, asemanatoare unui cocon, androgina va prefera un mantou de inspiratie masculina iar o boema va aprecia reaparitia capelor. As mai adauga pe lista pieselor utilitare, dar si actuale, manusile lungi din piele si puloverul amplu, tricotat.

7. Se apropie sarbatorile de iarna si incepem deja sa ne cautam tinuta perfecta pentru petrecerea de Craciun. Ce ne recomanzi pentru a nu da gres anul acesta?

Craciunul prilejuieste de obicei reuniuni in cadrul familiei, deci putem alege cu incredere tinute relaxate si totusi speciale, care sezonul acesta se traduc in rochii trapez, fuste mini model A, purtate cu cizme sub genunchi, din piele lacuita sau foarte lungi, din piele intoarsa, tinute complete din tricotaje, sau asocieri aparent elementare, dar pretioase prin materiale: pantaloni din flanela, helanca, ambele din cashmere sau alt tip de lana fina, intr-o singura culoare.

8. Petrecerea de Revelion este mult mai glam si aici putem improviza mai mult. Care sunt sfaturile tale pentru o tinuta impresionanta?

Daca ar fi sa ma opresc la o singura tinuta pentru o petrecere glam, urbana, aceea ar fi compusa din pantaloni culottes, foarte ampli, asemanatori unei fuste midi, un top pretios, tip bustiera, sandale cu tocuri stiletto si o minaudiere geometrica. Cand ma gandesc insa la tinutele pe care deja le compun clientelor mele pentru petrecerea de Revelion, realizez ca optiunile sunt multe si depind de anatomie, locul in care va avea loc petrecerea, varsta. Toate au insa un element comun: asocierile inedite, de tipul rochie extrem de feminina, din tafta si tenisi, fusta midi din lamé si pantofi de inspiratie masculina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri