Raluca Dobrovolschi: "Este o putere in sine sa poti spune orice si sa poti fi oricine cu haina potrivita"

10 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 44 share-uri

Raluca Dobrovolschi este consultant de imagine si membru Association of Image Consultants International. Raluca concepe strategii stilistice pentru clienti diversi individuali si promoveaza educatia vestimentara la nivelul publicului larg. Te invitam sa descoperi in acest interviu un om frumos pasionat de frumosul pe care il putem exprima prin haine. Raluca a impartasit cititoarelor Garbo si cateva mici secrete si sfaturi vestimentare pentru petrecerea de Craciun si Revelion:

9. Aud adesea expresii de genul “iti sta foarte bine asa, te prinde stilul frantuzesc”. Crezi ca romancele au un stil aparte ce poate fi diferentiat de altele?

Romancele care aleg sa acorde importanta imaginii personale o fac intr-un mod mai elaborat si mai ornamentat decat femeile din Franta, tarile nordice sau Marea Britanie, unde abordarea este una ne-demonstrativa, undeva intre utilitara si nonsalanta. As folosi expresia try hard pentru multe dintre est-europence, in general: accesorizare masiva si tinute alese cu grija excesiva.

10. Eu am tendinta de a ma atasa de haine si de unele dintre ele nu reusesc sa ma despart deloc. Care sunt cele trei piese vestimentare din garderoba ta fara de care nu ai putea sa traiesti?

Eu as putea sa traiesc fara oricare dintre piesele din garderoba mea, insa, exista, intr-adevar cateva de care sunt nedespartita. Cum ma gandesc aproape continuu la solutii si compozitii vestimentare pentru clientii mei, prefer ca propriile mele tinute sa fie cat mai putin elaborate sau cautate. Port mereu rochia rosie din jersé de la Ralph Lauren, o bluza Gerard Darel din matase imprimata si o fusta neagra, din piele, Hallhuber, pe care am cumparat-o acum 4 ani. Fiecare este suficient de speciala incat sa nu necesite vreo schema complicata de styling.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri