Horoscop numerologic pentru DECEMBRIE 2014: Previziunile norocului in functie de Numarul Soarelui

26 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 302 share-uri

Calculeaza-ti Numarul Soarelui si afla cum stai cu norocul in decembrie 2014. In functie de Numarul Personal al Soarelui, descopera totodata care sunt principalele previziuni numerologice pentru cea de-a 12 luna a anului si vezi ce te asteapta pe plan personal si profesional.

Numarului Soarelui 7: Previziuni Decembrie 2014

Pentru cei cu Numarul Soarelui 7, Decembrie 2014 este o luna provocatoare din mai multe puncte de vedere. Esti implicata in mai multe proiecte care iti solicita concomitent atentia, dar si puterea de concentrare. Ai succes in activitatile comerciale, dar si in cele care implica comunicarea si managementul resurselor umane. O mica probleme de sanatate mai veche iti poate da batai de cap si te poate face sa iti amani anumite planuri pe care le-ai facut in urma cu ceva timp. In relatia cu partenerul de viata, asigura-te ca iti exprimi dragostea asa cum o simti. S-ar putea sa fie o nepotrivire intre ceea ce simti si ceea ce exprimi in mod indirect prin gesturile si cuvintele tale.

Numarul Soarelui 8: Previziuni Decembrie 2014

Pentru cei cu un Numar al Soarelui 8, decembrie 2014 se vrea a fi un timp al afirmarii si al implinirii pe mai multe planuri. Te simti intr-o forma fizica excelenta si te simti fizic si psihic capabil sa faci toate lucrurile pe care ti le doresti. Este drept ca se vor acumula anumite tensiuni la locul de munca la inceputul lunii, insa pe parcurs acestea se vor dovedi a fi doar un val intr-un pahar de apa. Reusesti sa stabilesti relatii echilibrate si armonioase in colectivitatea in care te afli, dar si sa dizolvi orice unda de animozitate, cu o diplomatie care starneste admiratia si respectul tuturor. Succesul va veni si el in etape succesive, dar suficient de puternice incat sa iti aduca o satisfactie imensa. Pe plan personal, lucrurile merg bine si va faceti planuri de viitor in doi sau chiar mai multi :), reusind sa va stabiliti anumite obiective si prioritati pentru anul care bate la usa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri