Horoscop numerologic pentru DECEMBRIE 2014: Previziunile norocului in functie de Numarul Soarelui

26 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 302 share-uri

Calculeaza-ti Numarul Soarelui si afla cum stai cu norocul in decembrie 2014. In functie de Numarul Personal al Soarelui, descopera totodata care sunt principalele previziuni numerologice pentru cea de-a 12 luna a anului si vezi ce te asteapta pe plan personal si profesional.

Numarul Soarelui 5: Previziuni Decembrie 2014

Pentru cei cu Numarul Soarelui 5, decembrie 2014 se va dovedi a fi o luna productiva si benefica pe plan financiar si material. Daca aveati o situatie materiala instabila sau va confruntati cu o perioada mai grea, in decembrie 2014 lucrurile intra pe un fagas pozitiv. Castiguri asteptate vin dinspre mai multe directii. Sunt directii in care, in urma cu ceva timp, ati investit timp si efort, iar acum culegeti roadele binemeritate. In ceea ce priveste relatiile de dragoste, decembrie este o luna cheie, o luna in care se hotareste destinul si viitorul multora dintre acestea. Unele relatiile se sudeaza mai bine si se refac angajamentele, in timp ce relatiile nefunctionale, cele cu probleme si compromisuri se destrama, lasand loc unor noi inceputuri.

Numarului Soarelui 6: Previziuni Decembrie 2014

Decembrie este pentru cei cu Numarul Soarelui 6 o luna a investiilor pe plan familial. Va ganditi serios sa va reorganizati spatiul in care locuiti si sa investiti in infrumusetarea caminului. Sunteti plin de energie, dar va lasati insufletiti in aceeasi timp si de o energie a creativitatii si a schimbarii. Achizitionati diverse obiecte pentru locuinta si intentionati, printre altele, sa ii faceti o surpriza frumoasa si partenerului de viata. Evitati insa sa va lasati atrasi intr-un conflict cu cineva apropiat din familia voastra. Oricand de mult ii doriti binele, este indicat sa il ajutati cel mult cu sfaturi obiective. Deciziile importante trebuie luate pe cont propriu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri