25 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 70 share-uri

Previziunile lui Alvin Toffler pentru urmatorii 40 de ani au facut inconjurul internetului in 2010, atunci atunci cand au fost lansate de Toffler Associates. Iata ce prevede Alvin Toffler ca se va intampla la nivel mondial pana in 2050:

Alvin Toffler, sociolog si futurolog, este autorul cartii “Future Shock”, carte ce a fost publicata in 1970 si a devenit cunoscuta in lumea intreaga. Alvin Toffler este o voce influenta in domeniul afacerilor si cel intelectual, dar si laureat al fundatiei McKinsey. Previziunile lui Alvin Toffler pentru urmatorii 40 de ani au facut inconjurul internetului in 2010, atunci atunci cand au fost lansate de Toffler Associates, un cabinet de consultanta strategica infiintat de celebrul futurolog. Iata ce prevede Alvin Toffler ca se va intampla la nivel mondial pana in 2050:

Previziunile lui Alvin Toffler

America de Sud va cunoaste o perioada de crestere economica, in timp ce Orientul Mijlociu va deveni un amalgam de religii, secte si etnii.

O mai buna filtrare a apei va conduce la eradicarea multor boli din tarile aflate in curs de dezvoltare, asigurandu-se astfel nevoia de apa potabila din aceste zone.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti  Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Foto: Planeta, viitor via Shutterstock

China va reprezenta una din marile puteri economice globale si va avea de partea sa aliati precum Brazilia si India pentru a influenta schimbul valutar, dar si tari precum Venezuale si tari din Africa pentru a-si asigura necesarul de energie.

Alvin Toffler prognozeaza ca un numar din ce in ce mai mare de oameni isi vor cultiva propriile legume si alimente pentru a reduce dependenta de marii producatori si distribuitori.

Monopolul la nivel mondial asupra metalelor rare ii va apartine Chinei, ceea ce va afecta economia SUA. Statele Unite ale Americii vor depinde de China pentru a-i fi furnizate 17 metale rare din care se pot fabrica componente de armament, radare, instalatii eoliene, automobile hibrid.

Dezvoltarea energiei alternative va aduce cu sine o serie de “invinsi” in lumea post-petrol printre care se vor numara Arabia Saudita, Iran, Irak, anumite state din zona Golfului Persic, Rusia si Venezuela.

Crestinismul se va extinde in partea de sud a globului, in timp ce musulmanii vor migra in numar mare in Occident, influentand politicile guvernamentele si atitudinile politice.

Foto homepage: Concept viitor, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri