Se aude tot timpul in tine. E o voce suava, delicata, uneori indepartata si soptita, jucausa ca un ras de copil si alte ori plangacioasa si tanguitoare…

Foto: Shutterstock.com; inima

Vocea inimii: Indienii au numit-o DHARMA

Hindusii au descris DHARMA ca fiind legea universala care le permite oamenilor sa traiasca multumiti si fericiti, salvandu-se de degradare si suferinta. Dharma este o lege morala, combinata cu o disciplina spirituala care ghideaza viata fiecaruia. Hindusii considera ca dharma este chiar fundatia vietii. Ei cred ca ceea ce tine oamenii in aceasta lume si toata creatia este dharma. Aceasta este legea vietii, fara de care nimic nu ar exista. Este chemarea inimii, motivul pentru care ne aflam pe Pamant.

Conecteaza-te le scopul tau in viata!

♥ 1. Constientizeaza-ti inima. Respira si expira, concentrandu-te asupra zonei inimii.
♥ 2. Apreciaza inteligenta inimii tale si chemarea naturala pe care ti-o da si care este codata in tine, precum o amprenta ce descrie potentialul tau maxim, acela ce ti-ar putea furniza satisfactiile depline.
♥ 3. Intreaba-ti inima cu privire la misiunea ta aici, la ceea ce iti doresti din adanc sa faci, sa realizezi, care este viata pe care ti-o doresti cu adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Fiecare dintre noi savarsim nenumarate alegeri care ne ajuta sa strabatem fiecare zi. Momentele cheie sunt insa atunci cand facem alegerile ce ne mentin pe cel mai eficient curs al nostru. Acela care este in acord cu chemarea inimii noastre.

Unul dintre cele mai sincere dorinte ale inimilor noastre – un adevar universal – este aceea ca vrem sa fim intotdeauna buni cu oamenii care ne ies in cale. De cele mai multe ori fricile si presiunile exterioare ne fac sa uitam de bunatatea care sta ascunsa in noi si care isi cere mereu, dreptul de a se manifesta.

„Una dintre cele mai comune definitii ale nebuniei este aceasta: Sa faci la nesfarsit acelasi si acelasi lucru si sa te astepti la rezultate diferite”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri