14 August 2014 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Pentru a veni in ajutorul celor care se pregatesc pentru perioada reducerilor de vara, expertii financiari KRUK Romania au pregatit cateva sfaturi financiare, astfel incat, pe cat posibil, fiecare dintre noi sa-si cumpere lucrurile dorite, dar sa evite spirala datoriilor.

5. Nu cumpara ce nu-ti poti permite

Tine minte ca atunci cand folosesti cardul de credit sau descoperitul de cont la cumparaturi, de fapt achiti din veniturile viitoare. Tu iti cunosti cel mai bine finantele, asa ca achizitioneaza doar ce iti poti permite ca sa nu platesti un produs sau mai multe pana la urmatoarea perioada de reduceri.

“Perioada reducerilor de vara reprezinta un moment bun pentru a cumpara lucrurile pe care le-ai vazut la pret intreg in restul anului. Cu toate acestea, trebuie sa-ti stabilesti un buget pe masura posibilitatilor si sa ai grija sa nu acumulezi datorii cumparand din impuls sau lucruri de care nu ai nevoie. KRUK Romania incurajeaza comportamentul financiar responsabil, menit sa ne tina departe de datorii”, a declarat Cosmina Marinescu, Director de Operatiuni KRUK Romania.

* Informatii oferite de expertii financiari KRUK Romania, companie de top pe piata managementului creantelor

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri