22 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Exista 7 chakre majore sau centre de energie in corpul nostru, fiecare fiind in corespondenta cu frecventa vibrationala de o anumita culoare din Univers, influentandu-ne la nivel emotional, spiritual si la nivelul starii de bine. Atunci cand chakrele noastre sunt aliniate cu aceasta curgere de energie universala, fiecare aspect al vietii noastre devine armonios si plin de fericire. Atunci cand chakrele tale sunt in echilibru, iti recapeti sanatatea, iar pasiunea si dragostea fata de viata renasc.

4. ANAHATA, Chakra Inimii

Chakra inimii este localizata in centrul pieptului si straluceste intr-un verde vibrant, ca cel de primavara. In meditatie, aceasta chakra este accesata pentru acurata dezechilibrele spirituale. Elementele cheie ale acestei chakre sunt dragostea neconditionata, compasiunea si buna-starea.

Afirmatie: „Iubirea este raspunsul pentru orice in viata; dau si primesc iubire fara efort si neconditionat.”

5. VISHUDDA, Chakra Gatului

Aceasta chakra este localizata in gat si este de culoare albastru deschis. Aceasta chakra guverneaza abilitatea noastra de a exprima si comunica ganduri si idei clare. Este de asemenea in legatura cu maturitatea, independenta si abilitatea de a avea incredere in ceilalti.

Afirmatie: „Gandurile mele sunt pozitive si ma exprim mereu cu sinceritate si claritate.”

Kudika Tarot

6. AJNA, Chakra celui de-al Treilea ochi

Chakra Ajna este pozitionata in centrul fruntii, intre sprancene si straluceste in albastru inchis. Ne ajuta sa ne conectam la viziunea divina si la instincte. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea claritatii intuitive, eliberand emotii reprimate si provocand auto-realizarea.

Afirmatie:„Ma conectez la intelepciunea divina universala si inteleg mereu adevaratul sens al vietii si al situatiilo.”

7. SAHASRARA, Chakra coroanei

Chakra coroanei este localizata in varful capului si ii corespunde culoarea violet. Rolul acestei chakre este sa trezeasca constiinta si ajuta sa ajute la obtinerea iluminarii prin integrarea sinelui intr-o singura, universala forma de inteligenta.

Afirmatie: „Sunt unul cu energia divina.”

Iti recomandam si:

Spiritual: Cum sa intelegi cele 7 CHAKRE si influenta lor in viata ta!

Testul aurei: Chakra care iti defineste viata

Chakra dominanta in functie de zodie

Citeste si:
Se deschide Portalul Leului sau Portalul 8/8 – o aliniere cosmică...
Se deschide Portalul Leului...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri