Chinezii credeau in puterea ochilor de a spune ceea ce-si doreste sufletul. Credeau ca studiind forma ochilor secrete si lucruri nestiute despre persoana respectiva pot fi scoase la iveala. Iata ce poate dezvalui forma ochilor despre felul nostru de a fi in conceptia chinezilor:

Ochii de tigru au o forma ovala, o expresie intensa si penetranta si o linie ascendenta.

In cazul in care acesti ochi sunt foarte mici si apropiati, chinezii le atribuie denumirea de ochi de vulpe, sugerand ipocrizie, falsitate si capacitatea de a manipula oameni. Sunt o versiune a ochilor de tigru. De asemenea, ochii care au pleoapa de sus cazuta, sugerand vizibil forma unui triunghi, se numesc ochi de pasare si tradeaza agilitate, un spirit critic foarte dezvoltat, o intelegere rapida si obiectiva a realitatii si predilectia pentru detalii. Si acesti ochi sunt foarte asemanatori ochilor de tigru. Persoanele cu ochi de tigru au un punct de vedere de cele mai multe ori in contradictie cu cel al persoanelor din jur. Privirea lor este iute, dura, greu de captat. Sunt vanatori solitari ce prefera sa studieze inainte de a-si ataca victima. Deoarece prefera sa actioneze mai mult pe cont propriu, vor avea parte in permanenta de critici si de opozitii.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

Ochii de testoasa au irisul ingust, o forma semicirculara si colturile exterioare lasate. Detasate, fragile, lente, ganditoare avansate, persoanele cu ochi de testoasa pot sustine activitati dificile pe termen lung fara a se plange. Sunt de asemenea foarte sensibile la imaginea lor publica, oferind atentie, grija si respect fata de ceilalti si pretinzand in schimb acelasi lucru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri