Creierul uman este un mecansim complex, miraculos, dar de multe ori, modul cum il folosim, poate transforma creierul nostru, in cel mai mare dusman.

4. Daca nu mi s-a intamplat pana acum, nu mi se va intampla niciodata

Mintile noastre sunt descurajate si deziluzionate chiar atunci cand succesul se afla dupa colt. Perseverenta este insa, foarte importanta pentru a obtine fericirea. Nu iti lasa mintea sa te pacaleasca ca sa renunti! Nu stii niciodata care sunt darurile zilei de maine. Poate, pentru a-ti indeplini un vis, nu iti mai trebuie decat o zi.

Foto: Shutterstock.com, minte, creier, imaginatie

5. Voi evita lucrurile pe care nu imi place sa le fac

Mintile noastre incearca sa ne pacaleasca si de fiecare data, incercam sa ocolim lucrurile care sunt mai dificile. Totusi, chiar practica o demonstreaza, acel ceva care cere cea mai multa stradanie, ne ofera si cea mai mare recompensa, dar si posibilitatea de a evolua. De ce sa amanam? Procrastinarea, evitarea lucrurilor care nu ne plac, nu ne aduc prea multe beneficii. Este mai bine sa „atacam” cele mai dificile treburi, iar rezolvarea lor ne aduce multe satisfactii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

6. Lumea este un loc infricosator si mi se poate intampla ceva rau

Mintile noastre ne spun ca sunt multe lucruri pe care nu le putem noi controla. Frica este o emotie puternica pe care creierele noastre o fiolosesc pentru a lua ceea ce este mai bun din noi. Trebuie sa avem incredere in bine si ca nimic rau nu ni se poate intampla.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri