3 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Intr-o lume atat de conditionata, a iubi neconditionat pare imposibil... Este insa atat de simplu si vine atat de natural cand iubesti cu adevarat... Joanne Cipressi, speaker motivational, ne arata de ce este benefica iubirea neconditionata si de ce ar trebui cu totii sa iubim astfel:

8. Cand iubesti neconditionat, ai toata rabdarea din lume...

Cand iubesti neconditionat, ai mai multa rabdare cu partenerul tau. Cand esti nerabdator, iti doresti adesea un anumit rezultat si arati ca nu esti multumit de situatia actuala. Cand esti rabdator, esti linistit si ai pace interioara.

9. Cand iubesti neconditionat, iti lasi partenerul sa stie cat de mult conteaza pentru tine...

Cand iubesti neconditionat, iti lasi partenerul sa stie cat inseamna pentru tine. Cand partenerul tau simte ca persoana lui conteaza pentru tine, te va trata cu mai mult respect si loialitate, incercand sa imbunatateasca relatia si pe el in aceasta relatie. Oamenii chiar ‘infloresc’ cand simt ca conteaza.

10. Cand iubesti neconditionat, POTI sa inveti de la partenerul tau...

Cand iubesti neconditionat, poti sa inveti de la partenerul tau. Fiecare persoana pe care o intalnesti are multe sa te invete despre viata si despre tine insuti, in special partenerul tau. Partenerul tau este unic si a fost crescut diferit de tine asa ca are o perspectiva diferita asupra anumitor aspecte ale vietii, ale iubirii, ale relatiilor etc. Asa ca, in loc sa-ti judeci sau sa incerci sa-ti schimbi partenerul, accepta cine este. Partenerul tau te poate deschide unei intregi noi lumi intregi care iti poate deschide noi orizonturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sursa: joannecipressi.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri