3 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Intr-o lume atat de conditionata, a iubi neconditionat pare imposibil... Este insa atat de simplu si vine atat de natural cand iubesti cu adevarat... Joanne Cipressi, speaker motivational, ne arata de ce este benefica iubirea neconditionata si de ce ar trebui cu totii sa iubim astfel:

4. Cand iubesti neconditionat, traiesti momentul prezent...

Cand iubesti neconditionat, te concentrezi asupra momentului prezent in loc sa te ingrijorezi in privinta viitorului tau. Acest lucru va va permite sa va bucurati unul de altul in fiecare zi, la un nivel mai profund.

5. Cand iubesti neconditionat, esti mai tolerant si nu te superi din cauza lucrurilor marunte..

Cand iubesti neconditionat, nu te enervezi repede si nici nu te superi din cauza nimicurilor pe care le face partenerul tau (ca ajunge uneori tarziu la cina, ca nu a lasat jos capacul la wc, ca a promis ca te suna si nu te-a sunat etc).

6. Cand iubesti neconditionat, te dezvolti frumos in interior...

Cand iubesti neconditionat, iti permiti mai mult sa te dezvolti in interior deoarece vrei sa devii un partener mai bun.

7. Cand iubesti neconditionat, in inima ta nu e loc de resentimente...

Cand iubesti neconditionat ai mai putine resentimente. A-i spune partenerului in mod frecvent ca nu face ceva atat pe bine pe cat ti-ar placea poate conduce la resentimente. Partenerul tau se poate schimba din cauza remarcelor tale staruitoare, dar ar putea sa acumuleze resentimente deoarece este posibil sa nu isi doreasca cu adevarat sa se schimbe. Totodata, s-ar putea sa aiba resentimente fata de tine deoarece nu l-ai acceptat asa cum este desi l-ai ales ca partener. Aceste resentimente pot conduce la aparitia tensiunilor in relatia ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Foto Cuplu, Imbratisare, Dragoste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri