17 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 235 share-uri

Dezvolta-ti inteligenta emotionala si capacitatea de a face fata problemelor din viata ta! Siguranta de sine se invata. "Capul sus, vei vedea cum toata lumea din jurul tau se schimba", i-a spus un profesor de tango elevului sau… Fii mai puternic/a emotional si psihic!

8. Oamenii increzatori nu se gandesc la posibilitatea esecului

Gandurile noastre controleaza perspectiva pe care o avem; perspectiva noastra creeaza rezultatul. O mentalitate puternica intelege si foloseste acest fapt inspre avantajul sau. Exista si posibilitatea esecului, dara atata vreme cat exista si posibilitatea succesului, mai bine incerci.

Foto: Shutterstock.com, femeie increzatoare, femeie, in oras

9. Oamenii puternici emotional nu isi plang de mila

Se mai intampla sa avem si problem, viata se poate dovedi sig rea. Oamenii sunt raniti… unii dispar de langa noi, pentru ca viata nu este roz tot timpul. Vom cadea si ne vom ridica din nou si din nou. Esti destul de puternic/a astfel incat sa te ridici sis a o iei de la capat?

10. Oamenii puternici emotional nu se concentreaza asupra slabiciunilor pe care le au

Este foarte bine sa ne constientizam partile slabe sis a lucram asupra lor, dar este si mai bine sa ne concentram mai degraba atentia asupra calitatilor noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

11. Oamenii siguri de ei nu incearca sa ii multumeasca pe altii

Acesti oameni sunt foarte convinsi ca nu ii pot multumi pe toti cei din viata lor, asa incat incearca de fiecare data sa isi faca treaba asa cum pot, cu multa implicare, fara sa astepte neaparat ca toata lumea sa aprecieze in exact aceeasi masura.

12. Oamenii puternici emotional nu se autoinvinovatesc pentr lucrurile asupra carora nu pot detine controlul

Oamenii siguri stiu ce pot controla si ce nu, ce tine de abilitatile lor si ce nu, de aceea nu isi fac ganduri inutile cu privire la aspecte ale vietii ce le sunt peste puterea de a le controla.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri