Impresioneaza-i pe cei dragi, dar si pe invitati, cu o masa speciala in care bucatele delicioase si aromele irezistibile sa imbie in mod placut papilele gustative ale tuturor. Iata 10 retete de zile mari care ii vor cuceri pe invitati in Noaptea dintre Ani:
8. CHEC APERITIV FESTIV
Ingrediente chec aperitiv:
- 200 g faina
- 250 g branza dulce
- 5 oua
- 100 g cascaval
- 150 g mezel (muschi afumat)
- 100 g masline fara samburi, feliate
- 1 ardei rosu
- 1 bucata de praz
- 50 ml ulei de masline
- 1 pliculet praf de copt
- 1-2 crengute de cimbru uscat
- sare, piper
Mod de preparare chec aperitiv:
Batem ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul dupa care adaugam branza dulce, faina, uleiul, cascaval dat pe razatoare si praful de copt. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Taiem mezelul cubulete, la fel si ardeiul, iar prazul il taiem rondele. Le adaugam, impreuna cu cimbrul si maslinele, peste amestecul de oua cu branza si omogenizam.
Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si coacem la 180 de grade pana se rumeneste, adica vreo 30 - 40 de minute.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Crăciun și revelion pe rit vechi - Tradiții și semnificații ale sărbătorilor de iarnă pe stil vechi
Dulciuri, ecrane, junk food, tutun și alcool: principalele surse de răsfăț pentru români
Tulburările de somn în perioada Sărbătorilor. De ce apar și cum pot fi gestionate? Sfaturile specialistului somnolog
Garbo
Ultima actualizare: 19 Decembrie 2013 @ 04:12
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună