Tu reusesti sa te bucuri intotdeauna de viata? Sa fii fericita doar pentru ca traiesti, pentru ca iubesti sau iti doresti sa iubesti, pentru ca cineva traieste doar ca sa te vada zambind sau pentru ca tu zambesti stiind ca este posibil ca nimeni sa nu raspunda zambetului tau, pentru ca speri si este minunat sa crezi, pentru ca niste raze palide si sterse de soare pot sa te faca sa uiti de furtuni negre si grele, pentru ca pur si simplu traiesti o viata cand nimic nu pare mai complicat decat sa te bucuri de ea?

Iarasi nu am priceput incotro se grabea purtatorul pelerinei albastre. Nu stia oare ca, in repeziciunea lui, nu o sa mai ajunga? Am inteles insa din strigatul pierit al prietenului care se afla la volan, din sunetele stridente ale celor adunati in jur, din privirea disperata a soferului aplecat asupra trupului, din tipatul disperat pe care nu-l putea exterioriza, din tacerile nedumerite ale celor, care, ca si mine, priveau si nu puteau sa inteleaga. A lovit-o!

“Poti sa traiesti o suta de ani, daca renunti la toate acele lucruri care te fac sa-ti doresti sa traiesti atat” (Woody Allen)

Am inteles ca viata poate sa fie orice, ca viata este orice... mai putin moarte. Am inghetat, simtindu-ma cuprinsa de cel mai dement dor de viata. M-am simtit mica deoarece... nu vazut intotdeauna suferinta celor din jur, am spus si am exprimat prea putin in viata mea, am auzit prea mult. M-am simtit vinovata ca adopt atitutudinea nepasatorului fata de persoanele de care imi pasa cel mai tare, egoista ca afisez intr-un mod nedrept ignoranta. Ca nu pot sa ma bucur de viata fara sa ma intreb cu ce ma aleg bucurandu-ma. Ca nu am priceput ca de fapt viata nu este cum o vad altii, viata este asa cum o percepi tu. Sau cum o traiesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Leagăn pentru toată copilăria Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Incearca sa te bucuri de viata fara sa cauti momente speciale ca sa o faci! Traieste tot. Iubeste tot sau chiar mai mult. Creeaza viata si accepta-i suferintele. Razvrateste-te apoi impotriva ei. Lasa sperantele sa devina palpabile, visurile sa se implineasca. Da viata sperantei. Acorda o speranta vietii. Niciodata nu o sa fie prea tarziu sau prea devreme pentru ea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri