24 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 150 share-uri

Ce vreme urata e afara! Ce urat imi sta cu rochia aceasta! Ce tunsoare nepotrivita am! Ce colegi insuportabili am! De cate ori aceste situatii nu ti-au influentat starea generala?

7. Acte de caritate! Ideea ca poti ajuta pe cineva te poate ajuta sa iti formezi o imagine mai buna despre tine. Doneaza haine de exemplu, sunt foarte multi oameni care au nevoie si pe care ii poti ajuta chiar tu.

8. Cumpara-ti flori! Oh, cum suna asta? Iti place sa le primesti mai mult decat sa le cumperi nu-i asa? Ei bine, nu este nimic de condamnat in a-ti cumpara flori; ele sunt simbolul fericirii fapt pentru care apeleaza la acest gest si rasplateste-ti eforturile, onorandu-ti feminitatea.

9. Asculta muzica motivanta, alege melodii ale caror versuri sunt optimiste si te ajuta sa-ti incepi o noua zi spre exemplu, cu un supliment tonic in starea generala.

Foto: Shutterstock.com, flori, buchet deflori


10.
Bucura-te de soare! Lumina naturala si razele soarelui ne ajuta sa scapam de ideile negative pe care le avem in cap. In studiile realizate pe acest domeniu s-a demonstrat ca rata de depresie este mai mare in tarile nordice (Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda) unde intunericul este majoritar, decat in celelalte tari din Europa unde exista un echilibru intre noapte si zi.

Retail jobs


11.
Aminteste-ti ceva placut! Intotdeauna amintirile placute au un efect benefic asupra starii tale. Te poti gandi de exemplu la cea mai frumoasa excursie in care ai fost, la cea mai frumoasa zi de nastere, la cel mai frumos moment din viata ta din ultimele 3 luni. Ai grija ca amintirile respective sa fie cu adevarat placute pentru tine si nu sunt legate de persoane sau locuri care in prezent nu iti mai aduc satisfactie.


12.
Picteaza! Orice poti creiona, pentru ca prin desen sau prin scris iti poti elimina energia negativa.

13. Shoppingul? Daaaaa, este indragit de majoritatea femeilor. Daca te relaxeaza poti sa-l faci din cand in cand. Nu este neaparat nevoie sa ai foarte multi bani pentru a face acest lucru. Cumpara-ti lucruri marunte, dar care te fac fericita.

14. Mergi la filme de comedie! Acestea iti vor oferi o stare generala de bine.

Citeste si:
Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador...
Superstarul hollywoodian...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri