Multi dintre noi avem impresia ca ne-am nascut cu increderea in noi insine, ca ne apartine de fapt si de drept si ca nu o sa ne paraseasca niciodata. Increderea in sine reprezinta unul dintre cele mai frumoase si delicate lucruri pe care le detii. Din cauza unei singure persoane, ajungi sa-ti pierzi increderea in tine si in celelalte. Din cauza unei pierderi, ajungi sa nu te mai regasesti.

Increderea in sine... da, principiul de baza ce sustine intreaga lume moderna de astazi. Ai incredere in tine... faci fata cu brio mai tuturor provocarilor de astazi. Esti fericita detinatoare a acestei nepretuite comoare, o intrega lume se afla la picioarele tale. Barbatii iti zambesc frumos in timp ce mergi pe strada, aruncandu-ti priviri admirative. Iubitul parca te iubeste si mai mult cand stie ca are alaturi o femeie puternica. Ai incredere in tine... toate proiectele de la birou le finalizezi cu bine. Colegii te respecta. Iti sunt mai mult decat colegi, iti sunt si prieteni. Seful nu te vede ca pe un simplu angajat, esti “acel angajat”. Unul demn de toata increderea! Soarele zambeste din ce in ce mai des pe strada ta, copacii vestejiti iti fac proaspeti si veseli cu ochiul, totul pare impregnat cu parfumul fericirii. Existenta pare minunata.

De ce nu ii acordam atunci importanta care i se cuvine daca aceasta sta la baza fericirii fiecaruia dintre noi? Pentru ca multi dintre noi nu realizeaza importanta acesteia. Multi dintre noi avem impresia ca ne-am nascut cu increderea in noi insine, ca ne apartine de fapt si de drept si ca nu o sa ne paraseasca niciodata. Increderea in sine face insa exercitii de acrobatie pe cel mai subtire fir de ata. Este unul dintre cele mai delicate bibelouri de portelan. Este un sentiment pe care fie il construiesti si il realizezi in timp, fie il dobandesti printr-un anumit concurs de imprejurari. Fie il gasesti pur si simplu, cu usurinta ce-i drept, in propria persoana si in cei din jur. Il poti pierde insa la fel de repede.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Increderea in sine reprezinta unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le detii. Din cauza unei singure persoane, ajungi sa-ti pierzi increderea in tine si in celelalte. Din cauza unei pierderi, ajungi sa nu te mai regasesti. Nu te mai incapatanezi obsesiv sa mergi mai departe. Te-ai lovit de zid, zaci zdrobita la poalele lui, fara sa mai gasesti puterea sa te mai ridici sau fara sa mai vrei acest lucru. Iti vrei increderea inapoi. Si o cauti de zor printre obiectele pierdute din viata ta. Ce este de facut? Unde sa gasesti ajutor cand nu mai ai incredere in ajutorul nimanui?

Daca increderea in sine e atitudine, atunci ia atitudine! Saluta-te si inclina-te in fata nimicurilor si a lucrurilor insignifiante. Bucura-te de frumos atunci cand il intalneste cu inocenta copilului ce a descoperit o lume noua. Sunt accidente care (la sensul figurat vorbind) pot fi si fericite! Daca nu ai totul acum, multumeste-te cu acea particica din tot. Este suficienta ca sa-ti reintregeasca increderea in sine. Nu mai astepta sa traiesti fiecare clipa, invata sa-si asumi curajul ei. Inceteaza sa-ti faci rau de una singura! Nu mai rememora la nesfarsit clipele de durere, recapituleaza-te pe cele frumoase si priveste spre cele care vor veni.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri