Multi dintre noi avem impresia ca ne-am nascut cu increderea in noi insine, ca ne apartine de fapt si de drept si ca nu o sa ne paraseasca niciodata. Increderea in sine reprezinta unul dintre cele mai frumoase si delicate lucruri pe care le detii. Din cauza unei singure persoane, ajungi sa-ti pierzi increderea in tine si in celelalte. Din cauza unei pierderi, ajungi sa nu te mai regasesti.

Daca spiritul nu mai poate sa se bucure, lasa-ti simturile sa fie incantate. Lasa vantul sa-ti joace prin plete, lasa picaturile de ploaie sa-ti mangaie fata, lasa metroul sa-ti poarte gandurile si sa le depuna in fiecare statie in care opreste. Daca nu esti multumita sufleteste, de ce sa nu fi multumita din punct de vedere material? Daca o masina noua sau un job mai interesant decat actualul te fac mai fericita, atunci de ce sa nu fi? Multumirea de sine trage dupa ea increderea in sine.

“Esti singur numai atunci cand nu mai ai sa-ti spui nimic”, spunea Tudor Musatescu. Gaseste ceva sa-ti spui in fiecare dimineata cand te trezesti si minuneaza-te ca ai reusit sa o faci. Stai de vorba cu tine insati ca doua buna prietene ce sunteti si apoi discuta si cu ceilalti. Bucura-te din tot sufletul ca tocmai ai reusit sa faci asta. Sunt atatia oameni care mai au o singura zi de trait si cu toate acestea privesc aceasta zi ca pe un privilegiu divin. Nu cartesc, nu strang furiosi pumnii in fata cerului. Traiesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Cred in tine, cred in mine! Daca vrei sa-ti recapeti increderea trebuie sa crezi in ea, in posibilitatea ta de a o recapata, iar una dintre cele mai importante etape de recucerire a increderii este cea de a simti ca o ai. Impresia pe care o ai despre tine conteaza enorm. Daca este una negativa, gandeste-te cat de norocoasa esti ca aceasta poate fi curata si inlocuita cu una pozitiva. Chiar daca nu mai ai optimism, mimeaza-l. Invoca apoi speranta nu ca pe o nerealitate, ci ca pe o sursa sigura de putere. In fata ta se afla viitorul, nu trecutul. Cere ajutorul oamenilor de valoare care te inconjoara si sub nicio forma nu te gandi ca nu-l meriti. “Iubeste-ma cand o merit cel mai putin; atunci am nevoie cel mai mult”, spune un vechi proverb chinezesc.

Tu doar sa ai incredere in tine! Restul o sa revina de la sine...

Un articol de Dana Negoita

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri