Astrologia birmana constituie una dintre cele mai interesante si captivante sisteme de astrologie cunoscute si a fost practicata indeosebi in Thailanda. In astrologia birmana, un detaliu neglijat in alte astrologii precum ziua de nastere, capata o importanta extrema. In functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut, un anumit astru iti va influenta parcursul existential, iar evenimentele importante din viata ta vor fi guvernate de acesta.

Astrologia birmana constituie una dintre cele mai interesante si captivante sisteme de astrologie cunoscute si a fost practicata indeosebi in Thailanda. In astrologia birmana, un detaliu neglijat in alte astrologii precum ziua de nastere, capata o importanta extrema. Cu ajutorul ei se intocmeste astrograma Mahabote, o astrograma natala ce se bazeaza pe asezarea copurilor ceresti in mai multe case, fiecare casa fiind asociata mai multor aspecte ale vietii.

In functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut, un anumit astru iti va influenta parcursul existential, iar evenimentele importante din viata ta vor fi guvernate de acesta. Astfel, daca te-ai nascut luni -planeta influenta a vietii tale este Luna, daca te-ai nascut marti- planeta ta influenta este Marte, daca te-ai nascut miercuri -Mercur sau Rahu, joi- Jupiter, vineri- Venus, sambata- Saturn, duminica- Soare. Daca te-ai nascut miercuri pana in ora 12, atunci planeta care iti guverneaza destinul este Mercur. In cazul in care te-ai nascut miercuri, dupa ora 12, te afli sub influenta planetei Rahu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Planeta care iti influenteaza destinul este cea care iti acorda si anumite semne distinctive, iar in viziunea teoriei Mahabote, trebuie sa contribui la amplificarea valentelor pozitive ale acestora. Influenta fiecarei planete este insa intotdeauna modificata, mai mult sau mai putin, de influentele celorlalte planete. Iata insa care insa principalele influente ale planetelor asupra personalitatii si destinului fiecaruia si cum putem atrage asupra noastra beneficiile acestora.

Daca te-ai nascut luni, trebuie sa valorifici atributiile Lunii. In astrologie, luna este prefigurata sub forma unui corn, cornul lunii. Nativii selenieni sunt nervosi, predispusi spre imbolnaviri ale sistemului nervos sau ale creierului. Beneficiaza de aptitudini speciale in hipnoza si stiinte oculte. Materialul preferat este argintul, iar floarea preferata este crizantema. O parte dintre ei sunt lipsiti de simt practic, sunt meditativi si vizionari. Pentru a avea succes trebuie sa profeseze in domenii creative, fascinante. Trebuie sa-si corecteze timiditatea innascuta si sa puna mai mare pret pe relatiile interumane.

Daca te-ai nascut marti, trebuie sa valorifici atributiile lui Marte. Marte este simbolizat printr-o raza. Cei aflati sub influenta lui Marte, o planeta masculina, sunt puternici, energici, plini de energie si vointa, au gesturi vii, vorba indrazneata. Pentru a beneficia de succes pe plan material, trebuie sa-si dezvolte mai mult spiritul de previziune, bazandu-se in acelasi timp pe abilitatea lor de a analiza si de a judeca la rece toate problemele si situatiile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri