Astrologia birmana constituie una dintre cele mai interesante si captivante sisteme de astrologie cunoscute si a fost practicata indeosebi in Thailanda. In astrologia birmana, un detaliu neglijat in alte astrologii precum ziua de nastere, capata o importanta extrema. In functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut, un anumit astru iti va influenta parcursul existential, iar evenimentele importante din viata ta vor fi guvernate de acesta.

Daca te-ai nascut miercuri pana in ora 12, trebuie sa valorifici atributiile lui Mercur. Mercur dispune de acelasi semn ca si Venus, dar cu aripile in sus. Influenta lui Mercur presupune vocatii diverse, dar o inclinatie deosebita spre domeniile bazate pe comunicare si interactiuni umane. Persoanele influentate de aceasta planeta sunt intuitive, vorbarete si par a fi intotdeauna omul potrivit la locul potrivit. Nu sunt facute sa stea singure pentru prea mult timp si se vor simti implinite doar printre semenii lor. Culoarea lor preferata este albastrul si este foarte posibil sa aiba probleme cu plamanii.

Daca te-ai nascut miercuri dupa ora 12, trebuie sa valorifici atributiile lui Rahu. Cei aflati sub influenta lui Rahu au unele trasaturi comune cu nativii mercurieni, insa sunt mai inflacarati, mai violenti, simt si traiesc totul mult mai intens decat mercurienii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Daca te-ai nascut joi, trebuie sa valorifici atributiile lui Jupiter. Planeta Jupiter beneficiaza de o reprezentatie mai complicata, fiind alcatuit din trei sori uniti prin linii. Asadar, trebuie sa stii ca Jupiter predispune la afectiuni ale ficatului, la obezitate, la lacomie si risipa, la placerile pur fizice ale trupului. Acesti nativi sunt sinceri si generosi, insa pot fi si foarte razbunatori. Pentru a actiona in propriul beneficiu, trebuie sa-si tempereze impulsurile, sa tina cont si de parerile celor din jur si sa actioneze cu mai multa moderatie.

Daca te-ai nascut vineri, trebuie sa valorifici atributiile lui Venus. Planeta Venus are ca simbol un cerc si cruce asezata dedesubt si este o planeta in care predomina elementul Yin, fiind favorabila indeosebi persoanelor de sex feminin. Venus reprezinta totodata planeta artelor, a frumosului, a iubirii, a curtezanelor. Cei aflati sub influenta planetei sunt sensibili, se enerveaza foarte usor, sunt independenti ca spirit, insa dependenti de iubire. Vor avea noroc daca se implica in activitati ce implica riscul, manipularea de obiecte frumoase si sensibile sau in meserii ce presupun impartasirea de sentimente precum actoria.

Daca te-ai nascut sambata, trebuie sa valorifici atributiile lui Saturn. Imaginea lui Saturn este redata printr-un semn format dintr-o cruce si alte patru sferturi de cerc ce reprezinta durata. Influenta acestei planete se transpune intr-un simt al datoriei evoluat, prin tenacitate si perseverenta. Predispune la afectiuni ale inimii si la reumatism. Acesti nativi sunt mobili, flexibili, exuberanti si vor avea fi avantajati daca se bazeaza indeosebi pe energia si puterea trupului.

Daca te-ai nascut duminica, trebuie sa valorifici atributiile Soarelui. Simbolul Soarelui este simplificat printr-un punct central, simbolul infinitului. Planeta Soarelui influenteaza spre ambitii nejustificate, spre tiranizare. Cei nascuti in ultima zi a saptamanii sunt orgoliosi, extrem de pretentiosi cu ei si cu ceilalti, nascuti pentru a se impune si pentru a conduce. Culoarea alba le influenteaza pozitiv starea afectiva, iar aurul reprezinta metalul ce le aduce noroc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri