23 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 84 share-uri

"Poate ca toti barbatii sunt ca un drog. Uneori te doboara si alte ori, te ridica atat de sus." - Carrie Bradshaw din "Sex and The City".

"Poate ca toti barbatii sunt ca un drog. Uneori te doboara si alte ori, te ridica atat de sus." - Carrie Bradshaw din "Sex and The City".

Barbatul ideal este o tema care ne revine mereu pe buze. Pe de-o parte ne amuza, pe de-o parte e o chestiune destul de serioasa, caci toate ne dorim fericirea.

Putem sa incepem cu un filmulet foarte-foarte haios care traduce toate stereotipurile legate de barbatul ideal, din mintile femeilor:

Dr. Cecilia D’Felice, experta in relatii si autoarea unei ample cercetari cu privire la preferintele femeilor de toate varstele in materie de barbati, spune ca e natural ca, "pe masura ce femeile se maturizeaza, asteptarile lor sa fie in concordanta cu dezvoltarea lor individuala".

Barbatul ideal pe care femeile, mai in gluma mai in serios, si-l doresc la 25 de ani:

1. Sa fie… aratos.
2. Sa fie fermecator.
3. Sa stie sa asculte.
4. Sa fie spiritual.
5. Sa fie in forma.
6. Sa se imbrace cu stil.
7. Sa aiba bun-gust.
8. Sa stie sa faca surprize frumoase.
9. Sa fie un iubit creativ, romantic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Ce spune cercetarea? Ce isi doresc femeile cu varsta cuprinsa intre 25-35 de ani

Pe masura ce inainteaza in varsta, femeile incep sa ia in considerare mai degraba relatii care ar putea functiona pe termen lung, dar inca se mai pot lasa acaparate de senzatii de moment. La aceasta varsta, atractia fizica este mai importanta ca niciodata.

Pentru aceste femei, compatibilitatea sexuala este mai impotrtanta decat in oricare alata etapa a vietii lor. O caracteristica importanta pe care o cauta femeile din aceasta categorie de varsta, la barbati, este ambitia. Ele gasesc ca aceasta este un atribut esential la un barbat.

Cu cat increderea noastra in noi creste mai tare, cu atat mai atragatori devin partenerii care au aceleasi aspiratii. Este si perioada cand femeile au aflat foarte clar ceea ce isi doresc de la un barbat.

Foto: Shutterstock.com, barbat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri