Cu totii trebuie sa ne intoarcem catre echilibru si cu atat mai mult sufletele noastre. Afla cine sunt Partenerii Balanta si care este rolul lor special in viata ta!

Partenerii Balanta (Balance Partners) sunt persoanele pe care le intalnesti de-a lungul calatoriei tale prin viata si cu care interactionezi spiritual. Intalnirea cu Partenerul Balanta are loc accidental.

Il vei intalni la timpul si momentul potrivit si il vei atrage in viata ta prin sincronicitate

Se intampla pur si simplu... . Il vei intalni la timpul si momentul potrivit si il vei atrage in viata ta prin sincronicitate. Partenerul poate fi de sex opus sau de acelasi sex. Poate ramane in viata ta pentru totdeauna ca prieten sau poate alege sa mearga mai departe la un moment dat, asa cum face un dascal. Dupa ce si-a invatat lectiile pleaca mai departe liber si nestingherit, fara a simti sentimentul de pierdere sau de separare. Sufletele voastre creeaza pentru voi oportunitati de a “creste”, de a invata si evolua.

parteneri balanta, suflete balanta

Foto Mama si fiica in echilibru_Shutterstock

Poti atrage mai multi parteneri Balanta de-a lungul vietii. Intalnirea nu are de-a face cu sexualitatea, ci cu latura spirituala. De obicei, va intalniti unul pe celalalt deoarece aveti lucruri de impartasit si va aflati pe aceeasi frecventa. Tu detii jumatate din informatia de care ai nevoie, partenerul tau Balanta cealalta jumatate. Va intalniti nu neaparat intr-un scop romantic, chiar daca puteti ajunge si la acest lucru.

Daca se afla in echilibru, relatia se poate dezvolta, poate creste. Totusi, nu este bine sa iti confunzi Partenerul Balanta cu Sufletul Pereche. In unele cazuri in care se intampla acest lucru, iti poti pierde si balanta si partenerul. Uniunea dintre Partenerii Balanta este de natura spirituala, nu emotionala, iar cei doi se ajuta spiritual sa “creasca” si se completeaza la mai multe nivele. Ambii simt ca sunt cu persoana potrivita la timpul potrivit si ca lumea lor a devenit brusc mai interesanta.

Se cauta si se atrag unul pe celalalt prin cele mai neobisnuite modalitati

Nu este o regula ca partenerii Balanta trebuie sa se intalneasca fizic. Chiar daca nu se intalnesc fizic, conexiunea spirituala este extrem de puternica. Cei doi pot locui aproape unul de celalalt sau la departari impresionante. Poti fi de orice varsta, sex, religie, cultura. Se cauta si se atrag unul pe celalalt prin cele mai neobisnuite modalitati.

Interactiunea si comunicarea pot avea loc telefonic, prin intermediul internetului (skype, facebook, mail etc). Frecventa comunicarii voastre se poate intensifica treptat si amandoi sa simtiti ca va dezvoltati intr-un fel in care nu ati fi putut cu altcineva. Evenimentele se pot precipita in timp, starnindu-va un entuziasm aparte. Este o relatie altfel decat toate relatiile tale de pana acum… este incredibil cum poti comunica la un nivel pur spiritual tocmai cu o persoana la care nici nu te-ai fi asteptat.

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Partenerii Balanta - sufletele care se atrag in mod inexplicabil.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 18 februarie - 24 februarie 2019 »