Degetele subliniaza forta inteligentei. Fiecare deget si amprenta digitala specifica are semnificatia lui generala, insa dintre toate amprentele degetelor, cea a degetului mare este si cea mai importanta. Iata asadar care sunt principalele tipuri de amprente digitale si trasaturile de caracter asociate acestora:

Nu este o enigma pentru nimeni faptul ca putem fi identificati cu ajutorul amprentelor. Acestea sunt unice, iar fiecare individ in parte dispune de un set distinct de amprente digitale. Modalitatea in care amprentele sunt concepute presupune dispunerea unor riduri foarte fine in stratul de piele principal din varful degetelor. Ne uimeste oare faptul ca oamenii de stiinta asociaza desenelor din varful degetelor un anumit profil psihologic? Pe unii da, dar pe chinezi cu siguranta nu.

Pornind de la interpretarea felului in care sunt dispuse arcurile, cercurile si spiralele in extremitatile degetelor, acestia sunt capabili sa descrie profilul caracterologic al persoanei care le detine. Pentru o identificare temperamentala mai eficienta, acestia studiaza in cazul barbatilor amprentele mainii stangi, iar in cazul femeilor amprentele mainii drepte.

Degetele subliniaza forta inteligentei. Fiecare deget si amprenta digitala specifica are semnificatia lui generala, insa dintre toate amprentele degetelor, cea a degetului mare este si cea mai importanta. Iata asadar care sunt principalele tipuri de amprente digitale si trasaturile de caracter asociate acestora. Nu uitati insa ca nu au fost descoperite nici macar doua amprente digitale care sa fie la fel, iar urmatoarele aspecte sunt doar generale.

Amprenta arcuita

Semnificatie - Acest tip de amprenta rezuma forta vitala, vointa. Cei care au acest tip de amprenta sunt persoane foarte corecte, oneste, cu un simt al echitatii foarte dezvoltat. Dispun de o vointa de fier si s-au nascut cu o foarte mare putere de convingere si un spirit de autoritate ascutit. Au nu numai dorinta de succes, dar si constiinta de sine si capacitatea de a-l obtine.

Fatalitate: Datorita impulsivitatii aveti tendinta de a-i clasifica in mod eronat pe cei din jur, de a va descotorosi repede de ei daca v-au dezamagit cat de putin. Daca nu va controlati temperamentul de foc, nu numai ca nimeni nu va va mai cere ajutorul, dar nici nu veti avea la cine sa apelati in caz de nevoie. Veti avea un destin la fel ca voi: schimbator si capricios.

Amprenta circulara

Semnificatie - Despre amprenta circulara se spune ca este amprenta echilibrului, a curiozitatii si a pasiunii tandre. Daca amprenta ta digitala este reprezentata de cercuri concentrice inseamna ca ai un fel de a fi rezervat, seducator si visator in acelasi timp. Esti o persoana sensibila, iar cariera ta sta sub semnul artelor frumoase si a sensibilitatii. Ai o inima calda si oricine se poate bizui pe ajutorul tau neconditionat atata timp cat reuseste sa te impresioneze din punct de vedere afectiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri