Sunt senzuale, sexy si atrag atentia oriunde ar fi. Sunt foarte constiente de sarmul lor si exercita o atractie irezistibila fata de celalt sex. Sunt maestrele flitrului si ale sexualitatii. Cine sunt femeile 'fatale' ale horoscopului?

2. Femeia Leu (23 iulie – 22 august)

Foto: Shutterstock.com; femeie, femeie atragatoare

Femeia Leu este foarte exotica prin tot ceea ce exprima. Este colorata, plina de viata, dinamica. Isi cunoaste foarte bine calitatile. O femie din Zodia Leu va iesi in orice circumstanta in evidenta.

Femeia Leu degaja o energie incredibila. Nu este de mirare, doar Soarele este cel care guverneaza aceasta zodie a succesului. Leoaicele nu au neaparat o frumusete clasica, dar atractivitatea pe care o exercita este devastatoare. Ele cuceresc prin zambetul lor, prin modul cum te privesc si siguranta de sine. Stralucesc oriunde s-ar afla, stiu sa fie feminine si sa foloseasca cu maiestrie limbajul filtrului.

Tocmai din aceste motive, femeile din Zodia Leului sunt absolut irezistibile. Temperamentul lor nestatornic, mereu energic este irezistibil pentru partener.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri