Cum imi doresc sa arate barbatul ideal? Surpriza sau nu, nu pot sa-mi expun standardele pentru ca acestea nu exista. Nu o sa merg niciodata pe strada si o sa tresar cand vad un barbat si o sa spun: el e barbatul meu ideal.

In momentul cand totul va veni de la sine si inima imi va spune ca el este alesul atunci voi stii. Doar atunci. Iar intre timp o sa ma amagesc sau o sa-mi continui neobosita cautarea. De ce? Pentru ca sunt sigura ca fiecare are idealul lui, undeva…iar acesta sta si asteapta sa fie gasit, sa fie completat.
Iti promit ca nu vei regreta clipa cand ne vom intalni.. dar hai idealule… cauta-ma si tu putin!

E bine?...

Livia

In viziunea Lui:

Cand am primit intrebarea, din instinct cred, neuronii s-au orientat catre ceva feminin si nu doar atat, ci catre acea jumatate pe care o cauti in viata. Nu am apucat sa citesc toate cele 6 intrebari ca primul gand s-a conturat astfel: ‘persoana mea ideala nu este ideala’. Paradox, dar acesta a fost primul lucru care mi-a trecut prin cap. Cred ca seamana izbitor de bine cu ‘fericirea este ceva ce nu poti atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata’. De fapt nu cred, sunt sigur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Oricat de mult s-ar apropia persoana respectiva de idealul tau, in permanenta ai vrea sa schimbi ceva la ea, sa-i aduci o ‘imbunatatire’, sa diversifici... In permanenta o sa ti se cuibareasca in minte gandul carcotas:”oare n-o sa fie mai bine (mai aproape de ideal) daca ar avea culoarea mai rotunda pe la colturile alb-negru?”

Mi se pare imposibil sa-i definesc niste caracteristici si trasaturi. Daca ar fi asa usor sa ‘desenez’ persoana ideala, ar trebui sa fie mai usor de gasit, caci in clipa in care cauti ceva, bine ar fi sa stii ce sa cauti. Dar de obicei, cu cat cauti mai asiduu persoana ideala, cu atat vei fi mai convins ca... nu o sa o gasesti. Te gaseste celalalt pe tine si poate nici atunci nu-ti dai seama pentru ca esti prea fixat pe alte idei… palpabile, cum ar spune cineva. Sa fie inteligenta, sa fie amuzanta, sa fie simpatica, sa fie frumoasa, sa fie o lady in oras, dar in pat sa fie o vampa, sa fie...., sa nu fie… Prea multi de ’sa fie’ si de 'sa nu fie'. Cred ca trebuie sa coste mult o astfel de persoana. Totusi, stiu cum as vrea sa fiu eu in preajma ei… sa fiu…eu.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Alex


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri