Pornind de la ziua saptamanii in care s-a nascut partenerul tau, am descoperit pentru tine cateva dintre secretele artei de seducere masculina si ne-am grabit sa ti le impartasim. Iata ce ne spun astrele despre stilul in care partenerul tau stie sa iubeasca, sa cucereasca si sa pastreze ceea ce a cucerit:

Cad prada prea usor ispitelor, sunt instabili in sentimentele lor si mizeaza mai mult pe impulsurile pasionale de moment. Daca se ataseaza de cineva cu adevarat, o fac definitiv si violent, cu efuziuni care surprind si uimesc de fiecare data. Simt nevoia sa domine, sa subjuge, sa fie admirati si sa fie sprijiniti si sa li se aminteasca in mod constant propria valoare. Orgoliul lor are nevoie sa fie gadilat si magulit.

Miercuri - Astrul dominant al persoanelor de sex masculin nascute miercuri este Mercur. In cazul unui barbat nascut miercuri seductia nu are nevoie de niciun fel de sfat sau ajutor, caci ea se afla sub controlul uneia dintre cele mai avizate persoane. In cele mai banale gesturi, in strangerile de mana, in atingerile reciproce, in sarutarile fugare, in jocurile preludiului pe care le stapaneste atat de bine, barbatul nascut miercuri da dovada de o imaginatie vie si de un dinamism inepuizabil. Cei nascuti miercuri sunt insa nervosi, capriciosi, grozav de patimasi si directi, dar in acelasi timp atenti la nevoile de afectiune ale partenerei. Nu exista insa un alt barbat mai incapatanat si mai dornic de noi experiente erotice ca el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Joi – Partenerul tau s-a nascut joi? Atunci mai mult ca sigur ca viata sa sentimentala este influentata de Jupiter. Jupiter predispune la echilibru si armonie, la respectarea regulilor si la un entuziasm temperat. Barbatului nascut joi ii place ca el sa fie cel care face primul pas. Isi doreste ca inainte de a cunoaste o femeie ca iubita, sa o cunoasca ca om. In intimitate insa, ii place ca partenera sa fie cea care vine cu initiativa si noi propuneri.

Se indragosteste greu, insa o poate face pentru totdeauna. Din punctul sau de vedere, cucerirea femeii este mai putin importanta decat incercarile concrete de pastrare a ei. Cavalerului de moda veche ii plac femeile rafinate, finute, ce manifesta dorinta de a fi luate sub o aripa protectoare. Este omul sigurantei si al stabilitatii si reprezinta tipul familistului convins.

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Vineri - Planeta care domina persoanele care s-au nascut vineri este Venus. Iubirea pe care acestia o ofera nu sufera de excese de erotism sau de o pasiune devastatoare. Barbatii nascuti vineri au o tendinta innascuta spre rezervare si izolare si de cele mai multe sunt retinuti si calculati in gesturile si in actiunile lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri