Pornind de la ziua saptamanii in care s-a nascut partenerul tau, am descoperit pentru tine cateva dintre secretele artei de seducere masculina si ne-am grabit sa ti le impartasim. Iata ce ne spun astrele despre stilul in care partenerul tau stie sa iubeasca, sa cucereasca si sa pastreze ceea ce a cucerit:

Chiar daca ai impresia ca intre tine si partenerul tau nu mai exista amanunte care sa nu fie cunoscute sau secrete care sa nu poata fi descifrate, nu de putine ori te-ai intrebat cat de bine il cunosti cu adevarat. De ce uneori ai senzatia ca privirea lui iti strapunge intreg sufletul si termina cu trupul si alteori, aceeasi privire iti da de inteles ca se afla in cautarea altcuiva? Indiferent de personalitatea si de felul de a fi al unei persoane, influentele astrale exercitate asupra unei fiinte umane au un cuvant de spus asupra existentei fiecarei persoane in parte.

Fiecare zi de nastere spune multe despre trecerea involuntara de la o anumita dispozitie afectiva la alta caci fiecare zi a saptamanii dispune de influenta unei plante. Pornind de la ziua saptamanii in care s-a nascut, am descoperit pentru tine cateva dintre secretele artei de seducere masculina si ne-am grabit sa ti le impartasim. Iata ce ne spun astrele despre stilul in care partenerul tau stie sa iubeasca, sa cucereasca si sa pastreze ceea ce a cucerit:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Luni -Daca partenerul tau s-a nascut luni inseamna ca planeta ta tutelara este Luna. Acest astru predispune la pasiune si voluptate, la o fuziune care se doreste a fi mai mult a trupului decat a sufletului. Despre barbatul nascut luni se spune ca are o inclinatie profunda spre iubirea tandra si bogata in gesturi, spre iubirea terestra, carnala, dar profunda.

Atata timp cat trupului ii este bine, sufletul sau nu cunoaste chinul framantarilor, al indoielilor sau al cautarii de fericiri trecatoare in orizonturi indepartate. Cu toate ca are o putere de seductie debordanta si isi poate juca partenerul pe degete, pentru a-l subjuga iremediabil trebuie sa-i demonstrezi incetul cu incetul dragostea ta. Barbatul nascut luni este orgolios, posesiv cu ceea ce crede ca-i apartine de drept si de fapt. In iubire merge pana la extreme, insa personal, nu stie sa ierte. Iubeste intens si uraste de moarte.

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Marti - Barbatii nascuti intr-o zi de marti se afla sub influenta lui Marte, planeta ce induce stari conflictuale, decizii radicale, mari contradictii cu propria persoana, dar si cu partenerul de viata. In iubire, au un stil haotic. Pentru acestia, dragostea reprezinta un amestec bizar de miere si fiere. Iau brusc decizii radicale pe care le contesta singuri dupa o perioada scurta de timp. Le place sa se bucure din plin de viata de cuplu, dupa care destrama tot ceea ce au construit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri