Vreau sa avem parte de toamna cea mai frumoasa a sufletului nostru. O toamna calda si senina, o toamna in care sa nu ne mai repetam la nesfarsit amintirile spectaculoase ale verii, o toamna fara ramas-bun, o toamna fara despartiri si suferinte in iubire, o toamna fara esecuri profesionale

Vreau sa simt in plamani mireasma dulceaga a fericirii de toamna.

Vreau sa aud ca iubitul meu nu mai fuge grabit sa traiasca toamna pe alte meleaguri. Vreau sa-mi regasesc entuziasmul pe care il puneam pana si in lucrurile cele mai banale. Vreau sa insuflu jobului meu pasiunea pe care acesta mi-o inspira la inceput. Vreau sa cred ca schimbarea inseamna mai mult decat un concept lipsit de sens si sa las uitarii regretele tardive.

Si tie iti este dor sa faci lucruri nu doar pentru ca trebuie si sa indeplinesti mai mult decat acele visuri aprobate de cei din jur? Vrei sa fii puternica si sa simti ca forta este conferita de interiorul tau si nu de cariera, de doctoratul la UCLA, de diplomele magna cum laudae sau de impresionanta functie de manager? Aminteste-ti de puterea iubirii care zace in tine si da-o mai departe. Daruieste-o! Opreste pentru 10 minute timpul pentru a evada in singuratatea ta parasita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Acolo unde ai inchis usi, deschide ferestre. Daca ai urmat cu sfintenie toate regulile vietii si ale societatii, incalca fara scrupulozitate cateva din ele. Si nu mai pierde timpul meditand la necazurile de astazi pentru ca maine te vei lasa furata de altele. Spera! Iubeste! Viseaza! Indeplineste! Fii tu in aceasta toamna si fa din ea cel mai frumos inceput posibil...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri