, 30 Noiembrie -0001 publicat în Lifestyle 3888 share-uri

Noi suntem cei care generam orice boala in corpul nostru. Corpul, ca mai toata viata noastra, este oglinda gandurilor si trairilor noastre. Fiecare particica a corpului tau raspunde gandurilor si cuvintelor pe care le folosesti.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

CORPUL TAU ITI SPUNE CINE ESTI

V-am marturisit de multe ori, credinta mea ferma in ideea ca, noi suntem cei care generam orice boala in corpul nostru. Corpul, ca mai toata viata noastra, este oglinda gandurilor si trairilor noastre. Fiecare particica a corpului tau raspunde gandurilor si cuvintelor pe care le folosesti. Am observat oameni frumosi, inzestrati generos de natura, dar, care, aveau o mina extrem de urata, cauza fiind universul lor interior. Bine, imi veti spune, dar ce se intampla daca te nasti bolnav? Probabil ca parintii si stramosii tai ti-au transmis o mostenire genetica si energetica nu tocmai fericita. Pe scurt, ai mostenit o matrice distructiva...

Stramosii tai nu si-au facut bine temele pe acest pamant si ti-au transmis o matrice care contine un univers de ganduri, trairi si vieti generatoare de boala. Ce poti face in acest caz?

In primul rand sa nu te revolti si sa nu-i blamezi. Sa nu perpetuezi matricea distructiva. Sta in puterea ta s-o schimbi sau, mai bine, s-o remodelezi, transformand raul in bine. ”Pe cel rau, rautatea il ucide”, scrie in Psalmi. Pomenirea de rau, nemultumirea, neiertarea sunt atitudini care n-or sa-ti schimbe niciodata viata. Da, poate ca ai avut parinti sau stramosi rai...sunt atatia oameni rai in lumea aceasta, dar poate nici ei nu vor sa fie rai...asa au fost invatati, la randul lor, sa nu-l caute pe Dumnezeu. Intelege-i cu noblete sufleteasca si iarta-i; altminteri, nu vei putea schimba matricea raului pe care ai mostenit-o. Acesta-i secretul.

Revenind la punctul de plecare al acestui articol, am gasit mai demult ,o autoare americana -L Hay –care, sintetizeaza in cartea sa, cateva ”tipare mentale probabile” generatoare de boala. Printre factorii ”cu greutate” in declansarea bolilor este, in opinia acesteia, sentimentul de vinovatie. Am sintetizat, facand un tur de forta printre mai multi autori, cateva idei cu trimitere la cauze, sper sa va fie de folos!

Foto homepage: Alchemical mandala_Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri