Fazele lunii exercita o influenta covarsitoare asupra psihicului nostru. In plan fizic, energia ei negativa sau pozitiva da nastere la predispozitii si indispozitii, la echilibru si dezechilibru, la conflicte sau la armonie. Din punct de vedere astrologic, astrul selenar traverseaza patru etape: luna in descrestere, luna noua, luna in crestere si luna plina, trecand prin fiecare semn zodiacal timp de 30 de zile.

Acestia se vor simti cei mai norocosi oameni de pe fata pamantului si dispusi sa infrunte pe oricine sau orice s-ar interpune in calea iubirii lor. Pe de alta parte, partenerii cu un temperament asemanator vor dispune un bioritm fizic si mental pozitiv, insa cel emotional este foarte scazut. Se vor angaja in controverse violente fara sa aiba la baza un motiv bine intemeiat.

Luna plina - In aceasta perioada esti mai stresata si mai agitata decat de obicei. In timpul lunii pline, sentimentele tind sa se intensifice. In aceasta perioada, descoperirea partenerului devine mai importanta decat descoperirea de sine, judecarea celuilalt – mai necesara decat introspectia. Esti mai atenta ca de obicei la gesturile si la comportamentul partenerului si mai sensibila ca niciodata la vorbele acestuia.

In aceasta perioada, sentimentele ating punctul culminant, iar dragostea pare mai vie ca niciodata. Renasterea energiei fizice duce la o disponibilitate sporita pentru refacerea spirituala. Cuplurile despartite sau partenerii in conflict au cele mai mari sanse sa gaseasca impreuna o solutie de impacare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Ultimul patrar - Odata cu diminuarea puterii lunare, este resimtita la nivelul organismului si o oarecare scadere a energiei fizice care la randul sau provoaca nemultumire, insatisfactie si ostilitate pe plan emotional. Cu toate ca cei doi parteneri se simt legati mai mult ca niciodata prin fire speciale si profunde pe care cu greu si le pot explica, pasiunea si atractia fizica raman pe un plan secundar. Pentru a sustine o relatie armonioasa, trebuie sa se implice mai mult decat sunt dispusi sa o faca. Calitatea efemera si sexualitatea eluziva a partenerului barbat va atrage dupa sine senzatia de neimplinire a femeii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri