12:05, 17 Mai 2013 publicat în Lifestyle 437 share-uri

In ultimul an mai ales, am inceput sa fiu constienta de multiplele fatete ale realitatii in care traim si ca viata e cu mult mai complexa decat pare la prima vedere, decat am fost invatati sa o vedem…

O intalnire KARMICA?

Ce legatura poate exista intre karma si iubirea romantica? Toate au legatura, spune spune Robert Burney, autorul mai multor carti de spiritualitate si terapeut spiritual.

Exista un adevar literal cu privire la expresia “a fi pe aceeasi lungime de unda cu cineva”. Exista oameni cu care avem o apropiere vibrationala mult mai puternica decat cu alti oameni – exista oameni de care ne putem simti foarte apropiati in doar cateva ore, ne simtim mai apropiati de ei decat de oameni pe care ii cunoastem de o viata. Oamenii cu care conectam in acest fel sunt spirite inrudite si sunt membri a ceea ce putem numi “tribul nostru vibrational”.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Foto: Depositphotos

Unele dintre aceste spirite sunt sufletele noastre pereche cu care am avut relatii de iubire romantica in vieti anterioare. Cu totii avem un suflet geaman. Suflet geaman de care am fost separati din cauza polaritatii care a dictat conditia umana pentru atatea mii de ani, spune Robert Burney.

Citeste si:
Horoscopul lunii Ianuarie 2021 în detalii complete, pentru toate...
Horoscopul lunii Ianuarie...

Ceea ce este vital pentru noi este sa invatam sa distingem ce nivel de energie si conexiune exista si simtim pentru cineva, fiindca am fost crescuti cu povesti despre printi si printese care au trait fericiti pana la adanci batraneti – un arhetip energetic care exista in fiecare dintre noi, fiindca am fost separati de sufletul nostru geaman – si astfel credem ca astfel de conexiuni foarte puternice sunt sigur semnul ca am atins pragul usii catre fericirea eterna.

Ceea ce nu este intotdeauna chiar asa. Exista mai multe niveluri de conexiune energetica cu cineva, dar cel care a fost cel mai puternic in a ne modela vietile – este sentimentul de familiaritate cu cineva care vibreaza la un nivel emotional energetic aflat pe aceeasi lungime de unda cu dinamica emotionala din copilaria noastra. In alte cuvinte, oamenii pe care ii simtim familiari fiindca intr-un anume fel sunt asemeni parintilor nostri, in dinamica sistemului lor emotional, explica Robert Burney.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri