Invata sa iti asculti vocea interioara… The Institute of HeartMath vorbeste despre o legatura pe care o putem stabili intre “ceea ce spune inima” si “ceea ce spune mintea”, o stare pe care sa o putem atinge nu doar intuitiv, ci printr-un proces voluntar constient.

Cum ne putem folosi de inteligenta sufletului?

Cercetarile au aratat ca atunci cand facem trecerea catre o stare de Coerenta, inima si creierul intra in sinergie, sunt doua sisteme diferite care se unesc pentru a deveni unul.

Cercetatorii de la Institute of HearthMath spun ca putem sa invatam sa activam aceasta sinergie, pentru a face mai bine fata situatiilor stresante, ajutandu-ne sa ne imbunatatim claritratea mentala si capacitatea de a discerne.

Facand acest lucru, solutiile creative in ceea ce priveste provocarile noastre personale, sociale si globale devin mult mai accesibile, asigurandu-ne un acces intuitiv mai bun. De-a lungul timpului, Institutul HearthMath a creat tehnici de coerenta simple, care sunt bazate pe cercetari stiintifice.

Misiunea Institutului este aceea de a simplifica procesul intuitiv, aratandu-ne cum ne putem folosi de inteligenta sufletului si... aratandu-ne cine suntem cu adevarat.

Inima energetica… Vocea interioara…

Noile cercetari atesta ca inima noastra energetica sau spirituala este un camp de acces la natura noastra. Atunci cand oamenii simt in mod ingenuu sentimente de apreciere sau compasiune, coerenata inimii este activata in mod natural. Folosim termenul energie, pentru a ne referi la sisteme pe care nu le putem atinge sau simti: de exemplu gandurile noastre, emotiile si intuitia.

Sentimentele din inima si din minte sunt sursa energetica, sunt principalul motor pentru sistemul nostru biologic si au o influenta foarte puternica asupra alegerilor pe care le facem, asupra actiunilor noastre.
Intuitia energetica a inimii este ceea ce oamenii au identificat din totdeauana ca fiind “vocea noastra interioara”.


Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri