26 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 84 share-uri

Intr-o postare pe pagina de Facebook a brandului Adrian Oianu, descoperim un text care ilustreaza viziunea designerului, cu privire la feminitate si la femeile din Romania, astazi.

Aceasta femeie, “supravietuitoare” a acestei societati lipsita din ce in ce mai mult de valori autentice, este capabila sa isi domine fricile si durerea, temerile si nedreptatea de a fi marginalizata uneori de sexul opus. E femeia reala, pe care eu o admir. Nu e cine stie ce inchipuire de la televizor.
 

Femeia asta poate sa faca orice si daca vreti o metafora, ea poate “sa hraneasca mai multe guri deodata”. Poate sa alimenteze businessul cu laptopul in brate, in timp ce, cu lingurita in mana, da de mancare baietelului si, putin mai tarziu, isi alapteaza noul-nascut in timp ce isi linisteste sotul stresat. Si ghiciti ce? Le poate face pe toate foarte bine. Binenteles, este doar un exemplu… Poate putin exagerat. Poate nu…

Ele sunt cele care ne sustin din spate, atunci cand naivi, credem ca de fapt noi suntem cei care le sustinem pe ele. Tot ele sunt cele care, cu o coloana vertebrala de otel, ies in strada pentru a protesta impotriva abuzurilor si lipsei de consideratie pe care uneori le-o aratam, noi, barbatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Ea poate avea autenticitatea Smarandei Braescu, inovatia si inteligenta Anei Aslan, convingerile si principiile Elisabetei Rizea, iubirea care muta muntii din loc a Reginei Maria, curajul si tenacitatea Ecaterinei Teodoroiu… ea poate fi 10-le perfect al Nadiei Comaneci.

Si pe toate astea, ea astazi, in 2013, le duce plina de feminitate, gingasie si frumusete intr-o tara cladita, de fapt, pe munca si eforturile acestor femei. Recitind, nu am caracterizat-o pe femeia "visurilor" mele sau ale tale. Am caracterizat-o pe femeia din viata mea si pe cea din viata ta. Trebuie sa fii nebun sa crezi ca ea nu exista”.

*Text preluat de pe pagina de Facebook a brandului Adrian Oianu si face parte din proiectul editorial Men Corner - Ce gandesc barbatii.
 

Urmareste pagina de Facebook a brandului Adrian Oianu pentru a intelege modul cum acest designer vorbeste si prin hainele sale, despre frumusetea femeii romance.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Foto fr si main: By Kiselev Andrey Valerevich /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri