19 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 1976 share-uri

Vine o zi in care renunti la lupta. Vine o zi in care lasi lupta sa se lupte, iar tu alegi libertatea. Vine o zi in care renunti la toate iluziile. Vine o zi in care imbratisezi tot ceea ce te inalta, fara a te mai interesa aspectele sau circumstantele exterioare. Vine o zi in care vrei sa fii Ceea Ce Esti Cu Adevarat. In aceasta zi, faci cunostinta cu Tine.

Daca iti place sa alergi, nu este nicio problema. Alearga in continuare, insa fa-o in mod constient. Bucura-te de alergatura, chiar daca mintea iti spune altceva. Om drag, presiunea va exista atata timp cat libertatea ta va mai depinde de destinatia pe care vrei sa o atingi. Daca nu mai ai unde sa ajungi, atunci vei incepe sa observi locul in care te afli in prezent. Daca ai sti ca sfarsitul lumii va veni peste o zi, te asigur ca ai renunta la toate destinatiile si ai incepe sa te bucuri si sa preaslavesti locul in care te afli acum. Atunci ai pretui fiecare clipa.

O iluzie are control asupra ta doar daca este privita de la nivelul ei. Daca te eliberezi de dependenta de pace, atunci razboiul nu mai poate avea efect asupra ta. Nu incerca sa atingi o anumita stare, ci fa pace cu starea pe care o ai deja. Inainte de a porni la drum, asigura-te ca iti cunosti punctul de plecare. Odata ce iti iubesti fundatia, acoperisul va deveni o celebrare a constructiei. Fundatia ta este insasi existenta. Devin-o constient de faptul ca Esti, multumeste pentru onoarea de a exista, dupa care mergi in lume si bucura-te de “A face” prin intermediul starii de “A fi”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Vine o zi in care iti reamintesti ca Esti. Vine o zi in care te eliberezi de orice dependenta si te bucuri din plin de Libertate. Vine o zi in care renunti la aparente si imbratisezi Esenta. Vine o zi in care nu te mai identifici cu gandurile tale si iti accepti profunzimea nemarginita a Sufletului. Vine o zi in care renunti la frica si iti indrepti privirea spre Cer. Vine o zi cand traiesti Raiul pe Pamant. Daca vrei ca aceasta zi sa fie maine, este necesar sa incepi chiar de astazi.

de CATALIN MANEA, expert Garbo

www.totuldinintreg.com

Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri