Desenezi flori, cifre sau linii intortocheate si nu stii cum sa interpretezi semnalele emise de subconstient sau ce dezvaluie acestea despre felul tau de a fi?

Crezi ca poti cunoaste in totalitate ce se ascunde in sufletul unui om sau ca poti afla ce se afla dincolo de masca care ne insoteste zi de zi in existenta noastra cotidiana? Crezi ca poti cunoaste o persoana atat de bine incat sa constati la un moment dat ca nu mai are nimic de descoperit sau de oferit? Eu cred ca nu... Exceptand acele persoane care si-au propus sa faca acest lucru. Omul in sine reprezinta un mister, iar personalitatea sa un mister si mai mare.

De cate ori ti-ai spus ca o fizionomie exprimand sinceritate nu poate sa tradeze decat un caracter pe masura si cu toate acestea te-ai inselat? Credeai cu tarie in limbajul trupului si ulterior ai constatat ca pana si gesturile cele mai firesti pot induce in eroare? O viata intreaga ne-o petrecem crezand ca am descoperit totul despre o persoana pentru ca pe parcurs sa descoperim cu stupefactie lucruri pe care nici nu le-am fi banuit despre acea persoana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

De cele mai multe ori insa, subconstientul nu se preteaza jocului nostru de-a minciuna si de-a adevarul. El nu stie si nu poate sa disimuleze. De care ori nu te-ai surprins mazgalind pe marginea unei foi in timp ce te uitai la televizor sau vorbeai la telefon? Probabil ca te-ai amuzat si ai gasit de-a dreptul copilaresti si neinspirate simbolurile si mazgaliturile iscalite pe hartie. Specialistii in psihologie si arta grafica nu sunt insa deloc de aceeasi parere. Felul in care desenam poate dezvalui enorm de multe lucruri despre adevarata personalitate a unui om. Mai ales ca simbolurile pe care trasam pe hartie in mod inconstient au tendinta de a se repeta in permanenta... Mai clar, mult mai confuz sau intr-o forma asemanatoare, insa usor diferita...

Unele dintre simboluri sunt alambicate si cu greu iti poti da seama de ceea ce reprezinta, in timp ce altele contin elemente care pot fi interpretate cu usurinta. Desenezi flori, cifre sau linii intortocheate si nu stii cum sa interpretezi semnalele emise de subconstient sau ce dezvaluie acestea despre felul tau de a fi? Nu le putem surprinde pe toate in minighidul simbolurilor pe care ti-l propunem, insa ti le prezentam pe cele mai frecvent intalnite:

EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Faptul ca desenezi inimioare denota o lipsa de maturitate? Nu, nicidecum... Persoanele care mazgalesc astfel de simboluri sunt niste personalitati calde, deschise, dornice de afectiune si iubire. La o prima interpretare a profilului temperamental, lucrurile sunt extrem de clare: inima reprezinta un simbol al vietii, iar persoanele care deseneaza inimi denota niste persoane care iubesc viata din toata inima lor. Sunt insa usor naive si nu de putine ori increderea pe care o au fata de cei din jur le va fi puternic zdruncinata. Sentimentaliste convinse, pun iubirea si pasiunea mai presus de toate, gasind in acestea izvorul energiei lor interioare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri