Desenezi flori, cifre sau linii intortocheate si nu stii cum sa interpretezi semnalele emise de subconstient sau ce dezvaluie acestea despre felul tau de a fi?

Cerculetele indica o persoana echilibrata, puternica, sigura pe sine, ce ia hotarari cu mult calm si rabdare, neacordand mult credit instinctelor si sentimentelor atunci cand vine vorba de luarea unei decizii extrem de importante. Persoanele care deseneaza cerculete sunt firi perfectioniste, au asteptari mari de la ele insele, sunt amatoare de libertate si au un spirit de independenta de nestavilit.

Daca in interiorul cercului desenezi si alte cerculete, acest lucru poate insemna ca te simti captiva in viata pe care o ai si ca aspiri spre cu totul alte orizonturi decat cele spre care privesti in prezent.

In functie de baza lor, si triunghiurile pot spune despre tine lucruri inedite. Daca ai tendinta de a desena triungiul cu varful in sus inseamna ca esti o fire optimista, vesela, rationalista, adepta a principiului: “pot obtine tot ceea ce imi doresc prin fortele proprii”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Triunghiul cu varful in jos denota o fire exagerat de sensibila, pesimista, ce se demoralizeaza usor si face fata cu greu provocarilor dure ale vietii. Daca in schimb desenezi patrate, acest lucru poate indica o fire stabila, realista, cu picioarele puternic infipte in pamant, dar o fire care se adapteaza cu greu schimbarilor sau lucrurilor ce presupun modificarea unei ordini deja stabilite.

Floricelele alcatuite din linii ingrosate arata o personalitate instinctiva, dornica sa-si imbogateasca spiritul si ideile mai mult decat orice. Firi romantice si pasionale, creatorii floricelelor pun dorintele de implinire sufleteasca deasupra oricaror alte interese materiale. Uneori, viziunea acestora asupra lumii si a felului in care o percep pare ca nu are nicio legatura cu realitatea.

Despre cei care deseneaza cifre se spune ca sunt dominati de logica si de detalii. Sunt personalitati energice, au o gandire rapida si inventiva, sunt ambitioase, competitive, dar si individualiste, avand tendinta de a forta nota atunci cand lucrurile nu urmeaza evolutia dorita.

Cele mai încurajatoare citate despre succes Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri