7 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Ianuarie este o luna aducatoare de boala peste tot ceea ce inseamna viciu. In Februarie avem nevoie sa ne depasim limitarile materiale. In Martie, cei singuri isi gasesc mai usor perechea. Afla de la Alina Neagu care este vibratia energetica a fiecarei luni in parte si ce te asteapta in cele 12 luni ale noului an.

IULIE – "Posibile accidente"

O luna a descarcarilor karmice si a accidentelor generate de bagajul violentei noastre reprimate. Orice violeta si cruzime ascunsa bine in hatisul pervers al pornirilor noastre intunecate va fi aspru pedepsita in aceasta perioada. Este bine sa meditam, sa ne cerem iertare si mai ales sa ne dezamorsam violenta interioara. Altminteri, riscam sa se descarce in afara noastra, consecintele fiind dezastruoase.

*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste

AUGUST - "Tradati si tradatori"

Luna infidelilor. Mai mult decat altadata, vom fi tentati sa trisam. Exista risuri foarte mari ca cei care mint de multa vreme in relatii matrimoniale sa fie prinsi. Chiar si parteneriatele in afaceri vor suferi proba tradarii. In cazul unor minciunele mici, conflictele se aplaneaza. Daca este vorba despre minciuni cronice, drumurile se infunda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste

SEPTEMBRIE - "Justitie divina"

Toate actele de justitie judecate stramb vor fi indreptate iar pagubitii repusi in drepturi. Cei care au facut abuz de putere in orice forma vor raspunde in fata judecatii divine. Are loc restabilirea dreptatii pentru cei care au fost pagubiti..

*Cod albastru = liniste, neutralitate, spiritualitate, creativitate, inspiratie, relaxare

OCTOMBRIE – "Sanatate subreda"

Posibil sa apara mutatii genetice si noi boli cu evolutie fulminanta. Nu trebuie sa uitam ca orice boala trupeasca are drept corespondenta una spirituala. Vindecarea vine din interiorul nostru, nu din afara. De indata ce intelegem cauza imbolnavirii sufletesti, situatia se rezolva de la sine.

*Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi viscerale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri