7 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Ianuarie este o luna aducatoare de boala peste tot ceea ce inseamna viciu. In Februarie avem nevoie sa ne depasim limitarile materiale. In Martie, cei singuri isi gasesc mai usor perechea. Afla de la Alina Neagu care este vibratia energetica a fiecarei luni in parte si ce te asteapta in cele 12 luni ale noului an.

MARTIE – "Luna sentimentelor"

Povara vibrationala a trecut, norii se risipesc si apare o mare disponibilitate pentru dragoste. Cei singuri isi gasesc usor perechea. Cu toate acestea, gelozia, concurenta si orgoliul pot pune stapanire pe cei mai ne-antrenati in ale dragostei. Iubirile care se vor naste in aceasta luna vor fi cu nabadai. La fel si casatoriile incheiate acum. Cei nascuti sub vibratia acestei luni vor fi gelosi si posesivi in dragoste.

*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste


APRILIE - "Atentie la comunicare"

Informatiile o iau razna. Canalele media si tot ceea ce tine de comunicare vor avea de suferit. Cei care se vor inversuna cu orice pret sa manipuleze informatia in scopul exclusiv al profitului vor avea pierderi ireparabile. Mai bine vorbiti mai putin si meditati mai mult in aceasta luna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste

MAI – "Luna surprizelor placute"

Tot comunicarea este la putere. Energia lunii trecute este inca inflenta. Totusi, vom avea surprize placute. Dorinte pe care le credeam irealizabile devin posibile. Deciziile surprinzatoare ale celorlalti ne fac mai fericiti in aceasta luna. Cuplurile separate sau despartite recent se pot impaca surprinzator.

*Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi visceral

IUNIE – "Optimismul salveaza adesea"

Chiar daca tu nu vezi solutia, nu inseamna ca ea nu exista. Pastrarea unei stari de spirit bune genereaza un flux energetic constructiv. Este o luna in care poti face pasi uriasi daca stii sa te pozitionezi in partea plina a paharului. Lasa in spate bolovanii esecurilor trecute.

*Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi viscerale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri