14 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 121 share-uri

In calatoria noastra prin viata invatam cateva lucruri extrem de importante pentru evolutia noastra ca persoane...

Nu lasa pe maine ce poti face azi.

Saptamana are sapte zile, iar fiecare dintre aceste zile este potrivita pentru a actiona, pentru a te apropia mai mult de ceea ce doresti sa realizezi in viata. Intreaba-te daca nu cumva astazi amani un lucru care maine te-ar putea ajuta sa evoluezi ca persoana.

Image © Sxc.hu

Cateodata in viata, cel mai greu este sa iti urmezi propriul sfat.

Exista numeroase momente in viata in care stii exact ce este de facut, insa nu iti poti accepta propria judecata. Desi le-ai oferit celor dragi acelasi sfat (si a functionat) pe care ar trebui si tu sa il urmezi, pur si simplu te simti blocat in a actiona. Tocmai de aceea prietenii sunt nepretuiti - ei iti pot spune ceea ce ai nevoie sa auzi de la altcineva in afara de propria persoana.

Nu iti trai viata doar pentru ceilalti.

Atunci cand iti scrii povestea propriei vieti, nu lasa pe altcineva sa tina stiloul in mana. Fa ceea ce este bine pentru tine chiar daca in unele momente ceilalti nu vor fi de acord cu visul pe care il urmezi. Traieste-ti viata dupa propiile reguli, cu pasiune. Apara lucrurile in care crezi, exploreaza-ti eu-l interior si descopera lumea exterioara prin ochii tai. Pentru a avea o viata implinita este important sa fii intotdeauna tu insuti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Îți doresc timp… Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Iertarea este cheia spre vindecarea inimii.

De multe ori nu ii iertam pe cei care ne-au facut rau pentru ca merita acest lucru, ci pentru ca au nevoie de iertarea noastra ori chiar noi avem nevoie sa iertam fiindca altfel nu ne putem vindeca inima ranita. Daca invatam sa iertam vom putea sa trecem peste, sa mergem mai departe. Lacrimile pe care le-am varsat vor uda semintele fericirii din viitor.

Visele chiar pot deveni realitate.

Daca ai suficienta incredere, devii ceea ce visezi. Desi nu poti controla tot ceea ce ti se intampla in viata, iti poti controla atitudinea in fata eventimentelor care te asteapta. Tocmai de aceea, vei accepta schimbarea si vei invata sa cauti modalitati noi si inedite prin care sa iti transformi visul in realitate.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri