13 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 54 share-uri

Sunt cateva convingeri pe care oamenii le au si din acestea rezulta o perceptie gresita asupra lor insisi. Ai in continuare trei sfaturi care te pot ajuta sa devii o persoana completa, intreaga:

Experta Garbo.ro, Theona Balan iti impartaseste din experienta ei de viata:

Buna draga mea,

Ma numesc Theona Balan, pasionata de tot ce inseamna dezvoltare personala si descoperirea ingredientelor unei vieti de succes.

De-a lungul timpului am invatat sa imi accept treptat si sa imi depasesc trecutul dureros. Fara aceste invataminte nu m-as simti calificata sa ii invat pe altii despre viata. Nu pretind ca stiu ceea ce nu am experimentat.

Scriu gandindu-ma la fiecare femeie si la multiplele provocari cu care ne confruntam in aceasta lume din ce in ce mai complexa.

Scriu de peste 3 ani si impartasesc tuturor femeilor toate experientele mele de femeie, sotie, mama, mama singura prin care eu am trecut. Pentru ca vreau sa te ajut sa traiesti viata pe care o meriti si pentru ca nu vreau ca sa treci prin toate experientele dureroase prin care am trecut eu pentru a ajunge sa traiesti viata pe care ti-o doresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cele mai încurajatoare citate despre succes Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri

Vreau ca tu sa inveti din povestea mea, tu si cat mai multe femei. Am creat o comunitate pentru femeile care isi doresc sa evolueze, pentru femeile care vor mai mult de la viata si care au nevoie de un loc unde sa gaseasca sprijinul si impulsul necesar pentru a reusi. Am strans peste 7000 de femei in comunitate. Ne gasesti pe https://femeiadesucces.ro - Impreuna pentru o lume a femeii mai buna!


Sunt cateva convingeri pe care oamenii le au si din acestea rezulta o perceptie gresita asupra lor insisi. Ai in continuare trei sfaturi care te pot ajuta sa devii o persoana completa, intreaga:

1. Iubeste-te neconditionat.

Te iubesti pur si simplu, cu totul? Priveste-te in oglinda, asa cum esti in momentul de fata. Ia in calcul tot ce are legatura cu tine si pune sub lupa fiecare aspect, cu multa atentie. Sunt anumite lucruri la tine care nu iti plac? Fizic? Mental? Emotional? Spiritual? E ceva ce ai vrea sa schimbi la tine? Daca da, ce anume? Scrie pe o foaie tot ce iti vine in minte.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Apoi, fa acelasi lucru, dar ia in calcul aspectele pozitive si scrie ce iti place la tine. Fizic? Mental? Emotional? Spiritual? Competente? Abilitati? Convingeri? Ce complimente ai primit pana acum? Care sunt cele mai mari reusite ale tale, care te fac mandru? Cand te-ai simtit cu adevarat implinita de ceva ce ai realizat? Scrie si asta.

Acum, uita-te la ambele categorii. Da-ti seama ca si lucrurile care nu iti plac au contribuit la formarea ta ca omul care esti acum. Fara acestea, celelate parti de care esti multumit nu ar exista. Iubeste-te exact asa cum esti, fara nicio alta conditie. In timp ce lucrezi la oarecare schimbari ale lucrurilor care nu iti plac si incerci sa devii mai bun, trebuie totusi sa incepi de undeva si sa te iubesti, pur si simplu, pentru ceea ce esti acum. Sa-ti pui la punct defectele, sa le controlezi te va face doar sa te apreciezi si mai mult.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

2. Bucura-te de una singura

Esti fericita cand esti singura? Iti place sa petreci timp cu tine? Daca ai afla ca urmeaza sa-ti petreci tot restul vietii singura, ai putea sa crezi ca o sa fii pe deplin fericita? Asta e deja un alt nivel. Daca deja te iubesti neconditionat, o sa fii fericita si singura. Nu ai nevoie de altcineva care sa te completeze si sa te faca fericita. Nu vezi relatiile ca un punct final, de unde sa iti obtii fericirea vesnica.

Fericirea totala este deja posibila, iti e la indemana acum, in momentul asta, de unul singur. Nu e conditionata de a fi intr-o relatie. De fapt, multi oameni sunt implicati in relatii, si totusi, asta nu ii face fericiti, pentru ca raman acolo unde nu sunt pusi cu adevarat in valoare, in relatii mediocre, ale caror radacini sunt teama si alte emotii inrudite.

Foto: Shutterstock

3. Traieste-ti viata la maxim!

Iti traiesti din plin viata in momentul asta, sau astepti pana se va intampla ceva anume in viata ta, cum ar fi sa intri intr-o relatie?

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Astepti sa cunosti un om special, alaturi de care sa faci una si alta? Daca esti in cea de-a doua categorie, inseamna ca ai amanat sa traiesti pana la un anumit punct, arbitrar, din viitor. Nu e nevoie sa astepti sa ai pe cineva alaturi pentru a fi fericit.

Gandeste-te ce ai putea face astazi, ca sa te bucuri din tot sufletul. Ceva alaturi de prietenii tai, de familie sau de ceilalti oameni din jur. Vrei sa mergi intr-o alta tara? Sau vrei sa iti cumperi ceva? Mergi, fa toate lucrurile astea, sau cel putin, apuca-te si fa-ti planuri. Nu amana totul pana cand vei incepe o relatie.

A fi completa, a-ti fi suficienta

Cand incepi sa intelegi ca iti esti suficienta, inceperea unei relatii devine ceva suplimentar, care va ajuta sa te faca sa te simti si mai bine, nicidecum un ajutor ca sa te simti complet. Din moment ce nu cauti un partener dintr-un motiv gresit, atitudinea ta fata de iubire si relati va fi una relaxata, fara nicio legatura cu teama sau disperarea. Incetezi sa mai vezi singuratatea ca pe un eticheta urata sau ca pe o stare pe care nu o vrei. Incepi sa ai centrul in tine.

Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Sa intelegi cu adevarat cine esti si sa cauti numai ce ti se potriveste. Te umpli de incredere in tine, de iubire si multumire. Si pana cand vei gasi relatia potrivita - caci vrei asta, la un moment dat - te vei bucura la maxim de intregul tau potential!

PS: Daca ti-a placut acest acest articol ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro unde vei primi si un cadou de bun venit: cartea “100 de pasi pentru o viata fericita” si astfel vei face parte din cea mai selecta comunitate de femei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri