25 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 65 share-uri

Fiecare numar are o putere speciala care este ascunsa de simbolistica sa conectata la principiile universale. Numerele au legatura fireasca, mistica cu tot ce este in natura, ceea ce le transforma in expresii simbolice foarte puternice. Numerele au puterea de a ne influenta viata.

Numarul 4 

Numarul "patru" simbolizeaza stabilitatea si o invoca. Gandeste-te la cele patru anotimpuri, la cele patru elemente primordiale, la cele patru directii.

"Patru" simbolizeaza taria, calmul si stabilitatea caminului. O recurenta a cifrei patru in viata ta poate simboliza nevoia de a te intoarce la radacini, la centrul fiintei tale... cu atat mai mult daca aceasta este chiar cifra destinmului tau.

Soarta numarului 4 este aceea de a se lupta cu provocari de toate felurile. O persoana nascuta sub simbolistica numarului 4 poate avea probleme de sanatate. Aceste persoane trebuie sa treaca peste destine teribie pentru a atinge succesul remarcabil. E bine sa ganditi pozitiv!

Numarul 5

 

Numarul 5 semnifica dorinta de aventura, de miscare si de asemenea transformari nepredictibile si chiar schimbari radicale.

Mesajul spiritual al numarului 5 ne atrage atentia catre minunatiile vietii si ne provoaca sa intelegme haosul din jurul nostru. Vibratia numarului 5 este una „salbatica”, neregulata. Numarul 5 inseamna actiune, calatorie. Iar cele mai fabuloase calatorii le poti avea cu mintea si cu spiritul, nu neaparat in mod fizic.

Soarta numarului 5 este cea a unui suflet neodihnit si preocupat de aventura. Persoana calauzita de simbolul acestui numar pare ca nu se va aseza nicioada, devine anxioasa agitata dupa o perioada mai indelungata de stat alaturi de cineva. Numarului 5 ii place sa se simta in libertate...
 

Numarul 5 poate deveni foarte bogat daca se focuseaza pe capacitatile sale creative.

Numarul 6

Numarul 6 ascunde farmecul lui Venus. "Sase" reprezinta armonia, echilibrul, sinceritatea, iubirea si adevarul. Numarul 6 ne ofera de cele mai multe ori solutii care se desfasoara calm, firesc.

Putem sa invocam numarul sase atunci cand avem nevoie de diplomatie in viata noastra, atunci cand ne confruntam cu situatii delicate.

Pentru persoanele patronate de energia numarului sase, soarta pare a fi aceea de a se aseza, de a avea multi copii si de asemenea de a ramane intre granitele unei moralitati majoritare.

O persoana nascuta sub simbolistica cifrei 6 poate fi atrasa de cauzele sociale si se poate implica cu pasiune. Persoanele calauzite de simbolul numarului 6 par foarte blande, dar in acelasi timp devin foarte dure si puternice atunci cand este vorba sa isi apere drepturile. De asemenea pot deveni foarte bogate.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri